SZURKOLÓI

Vásárolja meg jegyét a Zeta Golubovci elleni EL-selejtezőre!

Július 1. és 5. között csak a 2019-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink válthatnak ingyenes regisztrációs jegyet, ezt követően többi drukkerünk számára is elkezdődik a jegyvásárlás. Klubunk szurkolói buszt is indít a mérkőzésre.

A MOL Fehérvár FC július 18-án játssza első hazai tétmérkőzését a 2019-20-as szezonban. Együttesünk az Európa Liga-selejtezők első körének visszavágóján a montenegrói FK Zeta Golubovci gárdáját fogadja 20:00 órakor.

Az Európa Liga 1. (és továbbjutás esetén a 2.) selejtezőköre a Pancho Arénában kerül megrendezésre. A döntés hátteréről itt olvashat bővebben.

A jegyértékesítés július 1-jén 10:00-kor veszi kezdetét.

A MOL Fehérvár FC - FK Zeta Golubovci Európa Liga-selejtezőre történő jegyvásárláshoz szurkolói kártya sem a VidiShopban, sem a pénztárakban, sem online nem szükséges!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, valamint születési helyüket és idejüket. Kérjük, fokozottan figyeljenek, hogy pontos adatokat adjanak meg, mert a stadionba való belépéskor a biztonsági szolgálat ezt ellenőrizheti. Megkérjük drukkereinket, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat feltétlenül tartsák maguknál!

Elővásárlási lehetőség - Őrizze meg jegyét, érdemes!

2019-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink bérletük felmutatása esetén ingyenes regisztrációs jegyet válthatnak ki. Július 1. és 5. között kizárólag ők juthatnak belépőhöz, online jegyvásárlásra ezen időszak alatt nem lesz lehetőség. Július 5-én 17 órától pedig tavaszi bérleteseink számára folytatódik, többi drukkerünk számára elkezdődik a jegyvásárlási időszak. Fontos, hogy a bérletnek és a jegynek azonos névre kell szólnia. Technikai és rangadóbérlettel rendelkező szurkolóink nem jogosultak az ingyenes regisztrációs jegy kiváltására.

Sajnálattal közöljük, hogy Fresh Corner Lounge-bérlettel rendelkező szurkolóink ezúttal a lelátóra tudnak regisztrációs jegyet váltani, mivel a Pancho Arénában nincsen hasonló szektor.

Javasoljuk, hogy a mérkőzésre váltott jegyüket lehetőség szerint őrizzék meg, mivel a Q1 jegytulajdonosok elsőbbséget fognak élvezni a Q2 jegyvásárlásánál.

Speciális szabályok az 1A és 4L szektorokra vonatkozóan

Az UEFA előírásai alapján a vendégcsapat vendégeinek részére összesen 200 darab jegyet kell biztosítanunk az 1A és a 4L szektorokba, így ezek a szektorok minden egyes EL-mérkőzés jegyértékesítésének kezdetekor foglaltak lesznek. Amennyiben a vendégcsapat nem tart igényt az összes helyre, a maradék helyeket felszabadítjuk, így oda is lehet majd jegyeket vásárolni. 
Fontos ugyanakkor megjegyezni: mivel minden egyes EL-mérkőzésre fenn kell tartani a 200 helyet, így azon szurkolóink, akik majd az így felszabaduló helyekre váltanak jegyet az első selejtezőkörben, nem biztos, hogy (továbbjutás esetén) a 2. selejtezőkörre fognak tudni a helyükre jegyet vásárolni. Szélsőséges esetben az is előfordulhat, hogy amennyiben a Q1-ben telt ház van, az ezekbe a szektorokba belépőt váltók a Q2-ben egyáltalán nem tudnak majd jegyet vásárolni.

Javasoljuk, hogy a mérkőzésre váltott jegyüket lehetőség szerint őrizzék meg, mivel a későbbi körök folyamán ennek felmutatásával juthatnak majd elővásárlási lehetőséghez!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára minden mérkőzésre ingyenes a belépés, de 0 forintos jegyet nekik is váltaniuk kell, míg kísérőik kedvezményes árú jegyet válthatnak.

A Pancho Aréna beléptetőkapui az online vásárolt jegyeket csak kinyomtatva képesek leolvasni!

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
MOL Aréna Sóstó Főpénztár 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Július 1-5. között minden nap, majd a mérkőzésig hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-17:00

VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Munkanapokon: 10:00-17:30, ebédszünet: 13:00-13:30
Fehérvári Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap 9:00-18:00,
szombaton és vasárnap
10:00-16:00
Bálna Ticket Express Jegyiroda 1093 Budapst, Fővám tér 11-12.,
I. emelet
Hétköznap 10:00-18:00, szombaton 10:00-15:00
Internet az online jegyvásárláshoz július 5. 17:00-tól kattintson ide:
meccsjegy.mlsz.hu

 

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy jegyüket lehetőség szerint online váltsák meg, így elkerülhetik a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthatnak a belépőhöz! Az online megvásárolt jegyeket szükséges kinyomtatni, telefonról nem olvasható le!

Székesfehérváron 9 helyen, országosan több mint 300 TEX partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatja).

Az ügyfélszolgálat munkanapokon 9 és 17 óra között, szombaton 10 és 15 óra között fogadja szurkolóink kérdéseit a következő telefonszámon:
+36 30 5080999

Kérdéseiket az alábbi e-mail címen is feltehetik: mlsz@tex.hu

Különjáratok  

A Zeta elleni mérkőzésre klubunk a piros és a kék vonalon szurkolói buszt indít. A buszokra ingyenes buszjeggyel lehet felszállni, amelyeket a VidiShopban igényelhetnek szurkolóink név és telefonszám megadásával, valamint a mérkőzésre érvényes jegy felmutatásával július 17-én, szerdán 17 óráig.

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak július 18-án, szerdán 18:30-kor, a gyülekező 18:15-től lesz.

 

PIROS VONAL
SZÉKESFEHÉRVÁR ZÁMOLY CSÁKVÁR VÉRTESBOGLÁR BODMÉR FELCSÚT - PANCHO ARÉNA
18:30 18:48 18:55 19:03 19:08 19:15

 

KÉK VONAL


Székesfehérvár


Lovasberény

vértesacsa

alcsútdoboz

felcsút - pancho aréna
18:30 18:55 19:05 19:14 19:26

 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu

További hírek