Se maszk, se védettségi igazolvány nem kell már vasárnap

Eltörlésre kerültek a járványügyi korlátozások, várunk minden Vidi-szurkolót a MOL Aréna Sóstóban!

A március 13-án, vasárnap 17:00 órakor kezdődő FTC elleni bajnoki mérkőzésre minden Vidi-szurkoló számára adott végre a lehetőség, hogy a helyszínen, a MOL Aréna Sóstóban támogassa a csapatot! A pénteki Magyar Közlönyből (elolvasható itt) ugyanis több fontos információ mellett azt is megtudhattuk, hogy március 7-től már nem kell a sportegyesületeknek védettségi igazolványt kérniük a belépéshez (valamint a zárt térben kötelező maszkviselés is eltörlésre került a sportrendezvényeken), így - akárcsak korábban - érvényes jeggyel, vagy bérlettel végre korlátozások nélkül, mindenki a helyszínen szurkolhat a Vidinek!

Legkényelmesebben természetesen otthonról lehet megvásárolni a jegyeket ide kattintva, azonban tudjuk, hogy vannak, akik szeretik fizikai formájában is megőrizni a nagy összecsapások belépőit. Ők rengeteg helyszínen, többek között a MOL Aréna Sóstóban található VidiShopban is megválthatják a jegyeket, és ha már ott vannak, vásárolhatnak maguknak, vagy Vidi-szurkoló barátaiknak, családtagjaiknak egy-egy piros-kék ajándékot. Természetesen több más helyszínen is megvásárolhatóak a belépők a Vidi-FTC meccsre, a jegyvásárlásról minden információt megtalálsz, ha ide kattintasz.

Ne felejtsd el, amennyiben kijössz a stadionba vasárnap, nem csak a csapatot, hanem a kárpátaljai menekülteket is támogatod, hiszen minden, FTC elleni bajnoki mérkőzésre eladott jegy árából 500 forintot továbbítunk a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak, akik a határ mellett segítenek ezekben a pillantokban is a rászorulóknak. Jótékonysági akciónkról részletesebben itt írtunk.

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek