U17-ES VÁLOGATOTT

Vereség az elitkörben Anglia ellen

Kovács Patrik ezúttal csereként játszott az U17-es válogatott mérkőzésén.

Az angliai Eb-selejtező elitkör első fordulójában, szerdán 2-1-es vereséget szenvedtünk a franciáktól, a szombati játéknapon pedig még nehezebb ellenfél várt ránk a St George's Parkban: a házigazda angolok - írja az mlsz.hu.

Szép Márton kapu felé irányuló lövésével az első veszélyes helyzet a mieinké volt, az első gólt viszont az angolok jegyezték a 9. percben (1-0), majd a 27. percben a házigazdák megduplázták előnyüket (2-0). A szünetig több gól ugyan nem született, de a magyar kaput őrző Papp Lőrincnek akadt dolga bőven. A félidő derekán Kancsij Artúr még próbált szépíteni, de lövése után a labda a kapu mellett hagyta el a pályát.

Az angol nyomás a folytatásban tovább fokozódott, és előbb egy szöglet után az 56., majd a 67. percben érett újabb góllá (4-0). A második félidőben válogatottunk több szögletet is elvégezhetett, de angol kaput veszélyeztető helyzet azonban nem alakult ki. A 82. percben öngóllal segítettük hozzá a házigazda együttest az újabb gólszerzéshez, ezzel alakult ki az 5-0-s végeredmény.

Csapatunk U17-es válogatott játékosa, Kovács Patrik az angolok elleni mérkőzésen csereként, az 59. percben lépett pályára.

A mieink kedden Észak-Írország ellen fejezik be elitkörös szereplésüket.

Anglia-Magyarország 5-0 (2-0)

Magyarország: Papp Lőrinc - Csorba Dominik (Lakatos Noel, 46.), Pál Barna, Szekér Botond - Bolgár Botond (Csorba Noel, 83.), Madarász Ádám (Hős Zsombor,46.), Somogyi Ádám, Vitályos Viktor - Szép Márton, Kancsij Artúr (Kovács Patrik, 59.), Kugyela Zalán (Mondovics Kevin, 59.)

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: mlsz.hu

Forrás: mlsz.hu

További hírek