BÉRLET

Vásárold meg a bérleted!

Július 17-én 10 órától lehet megvásárolni online, valamint személyesen a VidiShopban, csütörtöktől pedig a Vidi Múzeumban az őszi idényre és a teljes szezonra szóló Vidi-bérletet.

Bízunk benne, hogy Te is ott leszel a lelátón, és a helyszínen biztatod majd a Vidit a 2024/2025-ös szezonban is!

A bérletértékesítés július 17-én, szerdán 10 órakor kezdődik.

A 2024/2025-ös szezonra, valamint az őszi idényre szóló bérletet online, vagy személyesen a VidiShopban, valamint a Vidi Múzeumban lehet megvásárolni. Klubunk hivatalos ajándékboltja a Sóstói Stadionban hétfőn, szerdán és pénteken 10:00-17:30 között tart nyitva (ebédszünet 13:00-13:30). A múzeumban pedig kedden, csütörtökön és szombaton 9:00-17:30-ig (ebédszünet: 13:00-13:30) lehetséges a bérletvásárlás.

Bérletvásárlási időszak:

// A szezonra vagy az őszi idényre szóló bérletet személyesen és online is július 17-én, 10 órától tudod majd megvásárolni.
// A 2024-es tavaszi bérlettel rendelkező szurkolóink számára Székesfehérvár MJV Önkormányzata most is elővásárlási lehetőséget biztosít a bérletes helyükre. Az elővásárlási időszak augusztus 1-ig tart. Ezen időszak alatt a VidiShopban, a Vidi Múzeumban és online is azokra a helyekre tudsz bérletet vásárolni, amelyeket nem tartanak fent a korábbi bérletesek számára.

A bérletvásárlás előnyei:

// A jegyvásárláshoz képest őszi bérlet vásárlása esetén 20%, szezonbérlet vásárlása esetén 30% kedvezmény.
// 10% állandó kedvezmény a VidiShopban és a vidishop.hu oldalon (más kedvezménnyel nem vonható össze).
// Nem kell sorban állnod a pénztáraknál mérkőzések előtt, így gyorsabb bejutás és garantált ülőhely vár az OTP Bank Liga, illetve adott esetben a MOL Magyar Kupa-mérkőzéseken. A MOL Magyar Kupa-mérkőzések esetén fenntartjuk a jogot, hogy nem a bérleten feltüntetett helyre biztosítjuk a belépést.

A legfontosabb tudnivalók:

// A bérletek a hazai rendezésű OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzésekre (a döntő kivételével) érvényesek.
// Felhívjuk figyelmedet, hogy a bérlet megvásárlásakor meg kell adnod nevedet, valamint születési helyedet és születési idődet.
// Fontos, hogyha a bérletedet személyesen szeretnéd megújítani, akkor a 2024-es tavaszi bérletedet mindenképp vidd magaddal a VidiShopba vagy a Vidi Múzeumba!

Bérletárak:

A 2024/2025-ös szezonra szóló VIP-bérlet ára 300 000 Ft, 6-14 éves korú gyermekek számára 150 000 Ft, 6 éves kor alatt regisztrációs jegy igénylése mellett ingyenes a belépés. A bérlet a Konferencia Liga, OTP Bank Liga és MOL Magyar Kupa mérkőzések megtekintésére nyújt lehetőséget. A bérletek kizárólag személyes, közvetlen értékesítéssel vásárolhatóak meg, internetes felületeken nem lesznek elérhetőek.

A bérletvásárlással kapcsolatosan a Székesfehérvár Városgondnoksága Kft. kollégái várják a megkeresést, és minden felmerülő további kérdésre szívesen válaszolnak.

Elérhetőségeik: vip@varosgondnoksag.hu, vagy +36-70-515-87-03. További információért kattints ide!

Gyermekbérletet (14 év alatt) a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba lehet váltani, a teljes szezonra 9 000, az őszi idényre 5 200 forintért. Természetesen a többi szektorba is lehet bérletet vásárolni 14 év alatti gyermekek számára, ám azokban a kedvezményes árat kell kifizetni a legfiatalabb Vidi-szurkolóknak szóló bérletekért. 6 éves kor alatt ingyenes lesz a mérkőzések megtekintése, így számukra nem szükséges bérletet vásárolni, de ilyen esetben saját ülőhely nem biztosított és minden mérkőzésre külön regisztrációs jegyet kell váltani.

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára a szezonbérlet ára 2250 Ft, az őszi bérlet 1300 Ft, amennyiben nem szeretnének minden mérkőzés előtt külön jegyet vásárolni (az akadálymentesített helyek a C1, C2, C4 és C5 szektorokban találhatók). Mozgáskorlátozottak kísérői csak abban az esetben válthatnak kedvezményes árú bérletet, ha kerekesszékkel közlekedő mozgáskorlátozottat kísérnek a mérkőzésre.

A "B" szektorok, illetve a D4, D5, D6 szektorok egyelőre nem kerülnek megnyitásra.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban többek között a csapatot buzdító ultra-csoport szurkol, akik állva biztatják a csapatot és különböző szurkolói kellékeket használnak mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a bérletvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

Online bérletvásárlás:

Online lehetőségetek van bérletmegújításra és új bérlet vásárlására is!

A Jegymester Kft. online bérletvásárlás vagy megújítás esetén is bérletenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel. Az online vásárlásról és regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Az online bérletmegújítás menete egyszerű: regisztráció után a saját fiókban találják majd szurkolóink a bérletmegújítás menüpontot, ahol be kell majd gépelni a 2024-es tavaszi bérlet vonalkódját, majd ezek után kell a "kosárba" ikonra kattintani.

A bérletet a megújítás vagy vásárlás esetén személyesen tudod átvenni a VidiShopban - az értesítést követően -, nyitvatartási időben (hétfő, szerda és péntek: 10:00-17:30 között). Mérkőzésnapon pedig az 1-es pénztárban lehetséges az átvétel, amely a mérkőzés kezdete előtt 3 órával nyit.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online béretvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu

Egyéb bérletvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Várunk szeretettel a Sóstói Stadionban!

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek