Vad II sporttárs vezeti az Újpest elleni MK-visszavágót

A rutinos spori ebben a szezonban eddig csupán két bajnoki mérkőzést vezetett az NB I-ben. 

Vad II István 1979. május 30-án született Vecsésen. Gyermekkorában a Rákosmenti TK-ban kezdett futballozni, majd a Ferencváros, végül a BVSC ifjúsági csapataiban szerepelt, de viszonylag fiatalon abba is hagyta a labdarúgást és a játékvezetéssel kezdett el foglalkozni. 2007-től tagja a FIFA nemzetközi játékvezetői keretének és 2010-től bekerült a Bajnokok Ligájában működő játékvezetők közé is.

Bajnoki mérkőzést a Vidinek utoljára 2019 májusában vezetett, akkor a DVTK otthonában 2-1-re kikaptunk. Érdekesség, hogy a 2019/2020-as szezonban eddig csupán két NB I-es bajnokit dirigált Vad II sporttárs (1. forduló Újpest FC - Puskás Akadémia FC 1-3 és 21. forduló DVTK - Paksi FC 2-0). Alapvonali asszisztensként azonban szinte minden fordulóban közreműködött, a Vidi mérkőzésein négyszer is (Vidi - Mezőkövesd, Vidi - Bp. Honvéd, Vidi - Kisvárda, Vidi - DVTK)

Vad II sporttárs munkáját az oldalvonalak mellől Albert István és Buzás Balázs segítik majd, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Berényi Tamás látja el a szerdán 17:30-kor kezdődő MK-visszavágón.

 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: www.mlsz.hu

További hírek