OTP BANK LIGA

Utazási információk a DVTK elleni mérkőzésre (Frissített!)

Szurkoljunk együtt a DVTK ellen is! Érdemes időben elindulni a meccsre, mert a hóvirágünnep miatt megnövekedett forgalomra lehet számítani szombaton. Az ingyenes buszokra szóló jegyek már elfogytak.

Az OTP Bank Liga 23. fordulójában a Diósgyőri VTK ellen lépünk pályára március 11-én, szombaton 15.30-kor a Pancho Arénában. A szezon eddigi párharcaiból a piros-fehérek kerültek ki győztesen, így van törleszteni valónk ellenük szombaton. 

A Pancho Aréna kapui és a jegypénztárak 13.30 órakor nyitnak, érdemes időben érkezni, mivel még tart a hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban, így megnövekedett forgalomra lehet számítani.

Nőnap alkalmából a hölgyek ingyenesen tekinthetik meg az összecsapást, amennyiben a VidiShop Piac tér 4. szám alatti üzletében vagy meccsnapon, a helyszínen váltják meg belépőjüket. Részletes jegyinformációkat itt olvashat!

Jöjjön Ön is vidis sálban a Honvéd elleni rangadóra, és sálakat fel! Köszöntsük együtt a pályára lépő játékosokat! További részletekért kattintson ide

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A héten még tart a hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban, így javasoljuk szurkolóinknak, hogy a Zámoly-Csákvár-Vértesboglár-Felcsút útvonalat válasszák a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). A héten még tart a hóvirágünnep az Alcsúti Arborétumban, így javasoljuk, időben érkezzenek meg a mérkőzésre. Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Különjáratok- az ingyenes buszokra szóló jegyek már elfogytak! 

A DVTK elleni mérkőzésre klubunk csak a piros vonalon indít különjáratot

Felhívjuk kedves szurkolóink figyelmét, hogy azok is csak az ingyenes jegy birtokában utazhatnak a járatokon, akik nem Székesfehérváron, hanem valamelyik közbeeső megállóhelyen szállnak fel!

A különjáratok Székesfehérvárról, a Piac téri Munkaügyi Központ parkolójából indulnak március 11-én, szombaton 14.00-kor, a gyülekező 13.45-től lesz. 

A Pancho Arénától a meccs befejezését követően 30 perccel indulnak a buszok vissza Székesfehérvár felé. Kérjük, a visszafelé útra is őrizzék meg buszjegyeiket, amely a biztosítást nem tartalmazza. 

A VidiShop hétfőtől péntekig 9:30-tól 17:00-ig tart nyitva, ebédszünet 12:30-tól 13:00-ig. Tájékoztatjuk kedves szurkolóinkat, hogy jegyvásárlással kapcsolatban felmerülő kérdéseikre a +36 20 2874 560-as számon kaphatnak választ!

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek