Több mint ötvenezer forintért kelt el a dedikált Vidi-mez!

A nyertes, Gulyás László a Velencei és Velencei-tó körüli Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány munkáját támogatta.

Köszönjük, hogy szurkolóink is segítették a Velencei és Velencei-tó körüli Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány munkáját.

Október 19-én klubunk nevében a csapat kapitánya, Juhász Roland adta át Fekete Zsuzsának, az alapítvány elnökének azt a dedikált Vidi-mezt, amelyre szurkolóink november 7-ig licitálhattak. Az alapítvány támogatottjai egyébként meghívásunk után november 4-én a Pancho Arénában szurkolhattak a Vidinek, a kapott képek és az elmondások alapján remekül érezték magukat a kicsik a lelátón, akik igazán élvezetes meccset láthattak a csapat jóvoltából.

A jótékonysági árverést 51 000 forintos licittel Gulyás László nyerte, akinek ezúton is gratulálunk, valamint természetesen az alapítvány nevében is köszönjük a segítséget. A felajánlott összeget az alapítvány a gyerekek lappföldi útjára fordítja, ahol az igazi Mikulással találkozhatnak majd a fiatalok. 

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek