Telt ház lehet a Fradi ellen!

A szombati, Ferencváros elleni mérkőzésen – az előzetes érdeklődés alapján – akár telt ház is lehet a Sóstói Stadionban.

Mindez azonban nem jelenti azt, hogy valamennyi széken ülhetnek nézők – a H szektor például üresen marad. Ez az úgynevezett „ütköző szektor”, azaz a vendégszektor és a legszélső hazai szektor közötti terület, amelyet a biztonsági előírások miatt kell lezárnunk.
A Stadion két szektorát kivéve valamennyi helyre, azaz a MOL Tribün ABCD szektorába, és a szemközti oldalon az EFGJ szektorokba is lehet venni teljes áru és kedvezményes bérletet, valamint jegyet. A „Vendégszektorba” természetesen csak jegyet lehet vásárolni, hogy mennyit, azt a klub határozza meg. A Ferencváros elleni mérkőzésre legfeljebb 3000 jegyet vásárolhatnak a vendégszurkolók.
A szemközti oldalon két szektor van, ahova nem lehet jegyet és bérletet venni: a H és az I szektorok. A H a már említett ütköző szektor, míg az I, az úgynevezett társadalmi kapcsolatok szektor, ahova azok a szervezetek kapnak jegyet, illetve bérletet, amelyeket támogatunk. Ide kapják a bérleteket a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal közösen meghirdetett Jegyet Jegyért akcióban résztvevő diákok, ebbe a szektorba kap belépőket az Esélyek Háza, a Széna Egyesület a családokért, a Fejér megyei gyermekotthon, és a Frim Jakab Képességfejlesztő Otthon is. Ebbe a szektorba biztosítjuk azt az 50 db jegyet is, amelyeket a székesfehérvári önkormányzattal együttműködve, a diákok és nyugdíjasok ingyenesen vehetnek át a Tourinform irodában.

További hírek