SZURKOLÓI

Szurkolói infók az MVM-Paks elleni bajnokira

Elővételben személyesen és online, valamint a helyszínen is vásárolhatnak jegyet. Fontos, hogy csak klubkártyával léphetnek be a paksi stadionba szurkolóink!

JEGYINFÓ

Október 25-én, szombaton 20 órakor Pakson lép pályára csapatunk az OTP Bank Liga 12. fordulójában. A találkozóra elővételben személyesen és online, valamint a helyszínen is lehet jegyet vásárolni. A stadion kapuit a meccs napján két órával a kezdő sípszó előtt, 18:00-kor nyitják ki. A vendégjegyek a stadionnál és elővételben is 1200 Ft-ba kerülnek. A paksi stadion vendégszektora 1150 fő befogadására elegendő, ezért mindenki számára azt javasoljuk, hogy idejében gondoskodjon a belépő megvásárlásáról, lehetőleg elővételben!

Ne felejtsék szurkolóink, hogy október 23-án, csütörtökön, és október 24-én, pénteken nemzeti ünnep miatt az üzletek zárva tartanak, ezen a két napon csak online tudnak jegyet vásárolni.

Jegyvásárlás székesfehérváron
 
AUTOCLUB TRAVEL Székesfehérvár, József Attila u. 2/a (H-Sze: 8-16)
FEJÉR MEGYEI HÍRLAP ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Székesfehérvár, Fő u 17 (H-Sze: 8-17)
IBUSZ UTAZÁSI IRODA Székesfehérvár, Táncsics M. u. 5. (H-Sze: 9-17, Szo: 8-12)
MEDIA MARKT (CD-DVD osztály) Székesfehérvár, Palotai u. 6. (H-Sze: 9-20, Szo: 9-20)
WONDERLAND TRAVEL Székesfehérvár, Távirda u. 5. (H-Sze: 9-18)

 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét!

 

SZURKOLÓI BUSZ

Klubunk ezúttal az MVM-Paks - Videoton FC bajnokira nem indít szurkolói autóbuszt!

 

FONTOS!

A mérkőzésre kizárólag klubkártyával lehet belépni! Akinek még nincs klubkártyája, hétfőn és szerdán 14.00-20.00 között válhatja azt ki ingyenesen az Alba Plázában. A klubkártyáról minden információt megtalál ide kattintva!
 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek