Szurkolói ankétot tartottunk a Városháza Dísztermében

Juhász Roland és Huszti Szabolcs 80 percen keresztül válaszolt a szurkolók kérdéseire.

Szerda este 18 órától szurkolói ankétot tartott klubunk a Városháza Dísztermében, melyen Juhász Roland sportigazgató és Huszti Szabolcs válaszoltak drukkereink kérdéseire.

A kezdés előtt Vidi-kvízt tölthettek ki a megjelentek, a szerencsés nyertes pedig páros tavaszi belépőt nyert az ankét végén.

Juhász Roland az átigazolási terveket firtató kérdésre elmondta, szélső és csatár posztra szeretnénk még igazolni, de a piacon szinte minden csapat szeretné szerződtetni a potenciális jó játékosokat. Hozzátette, a jelenlegi nyolcadik helyezés nem könnyíteni meg a helyzetünket az átigazolási piacon, de még két-három játékost szeretnénk szerződtetni a télen. Az elmúlt években a környező országokban is egyre fizetőképesebbek lettek a csapatok, így míg korábban egy játékosért négy-öt klub versengett a piacon, mára már Magyarországon áll érte sorban négy csapat. A fiatal kiszemeltekkel kapcsolatban a sportigazgató elmondta, ár-érték arányban nem reális ajánlatokkal találkoztak, Szappanos Péterrel pedig hosszú tárgyalások után nem sikerült megegyezni a Budapest Honvéddal.

Hangsúlyozta, nem átigazolási időszakokban gondolkozik, hanem folyamatosan monitorozzuk a potenciális futballistákat, a jelenlegi keretből tagjainál pedig a teljesítmény fogja eldönteni, hogy kire számítunk a jövőben. Elhangzott, hogy Budu Zivzivadze mellett Claudiu Bumbára, Artem Sabanovra és Jevhen Makarenkóra sem számít a szakvezetés - ezt közölték a játékosokkal is.

Huszti Szabolcs elmondta, mivel a szakmai döntéseket a sportigazgatóval közösen ők hozzák meg, vállalják is értük a felelősséget. Azt akarja látni, hogy bárhol megy ki a csapat a pályára, az látszódjon, hogy nyerni akarunk, és azokat a játékosokat fogja a pályára küldeni, akikben megvan ez a mentalitás. Szeretné azt látni a csapattól, hogy kontrollálja a meccset és sokat birtokolja a labdát, a felkészülés sikerességét pedig a bajnoki meccsek mutatják majd meg.

A beszélgetés végén Juhász Roland és Huszti Szabolcs kisorsolta a Vidi-kvíz nyertesét, a páros tavaszi bérletet fiatal szurkolónk, Spanner Lina nyerte.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek