NŐI NB II

Szombaton a Budafok ellen játssza első hazai bajnokiját női csapatunk

Andorka Péter együttese a Sopronban aratott 3-0-s győzelem után a bajnokság 2. fordulójában is szeretne jó eredményt elérni.

Remek rajtot vett női csapatunk az NB II Nyugati csoportjának nyitófordulójában, múlt szombaton Sopronban Kovács Liza, Izinger Kinga és Horváth Mimi góljaival magabiztos, 3-0-s győzelmet arattunk.

Szombaton már hazai pályán lépnek pályára Szabó Bernadették, ami fiatal csapatunk szezonbeli első meccse lesz Sóstón, ugyanis a kupában is kétszer idegenben léptünk pályára augusztus folyamán.

A 11 órakor, edzőközpontunk négyes pályáján kezdődő találkozón ellenfelünk az a Budafoki LC lesz, amely az első fordulóban 2-2-t játszott hazai pályán a Pápa ellen. Érdekesen alakult a budafokiak szezonbeli első bajnokija, ugyanis góljaikat az 1., illetve a 90+2. percben szerezték.

“Egy jó futballt játszó, fiatal csapat ellen készülünk. Azt a mentalitást kell átültetnünk a szombati bajnokira is, amit az egész héten az edzéseken, illetve a múlt szombati, Sopron elleni mérkőzésen mutattak a lányok. Az első perctől kezdve a saját játékunkat akarjuk játszani és szeretnénk tartani a múlt heti jó formánkat. Szerencsére azt a csapatot tudom majd pályára küldeni, amit szeretnék, lesznek visszatérőink is. Azokat a játékelemeket szeretném visszalátni a meccsen, amiket az edzéseken gyakoroltunk, és reméljük, hogy pozitív eredménnyel zárjuk majd a Budafok elleni mérkőzést” - nyilatkozta honlapunknak a találkozó előtt Andorka Péter vezetőedző.

A szombati bajnokit Huszka Dániel vezeti majd, az asszisztensek Lakatos Zoltán és Bokor Benjamin lesznek.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek