Szolnoki MÁV - Videoton FC 1-1 (1-1)

A Vidi „csak” veretlenségi sorozatát folytatta, a győzelmit nem: csapatunk 1-1-re végzett a tavaszra sokat erősödött Szolnoki MÁV vendégeként.

Monicomp Liga, NB I

Szolnok - Videoton FC 1-1 (1-1) Gólszerzők: Zsolnai (16') illetve Alves (33')

Szolnok: Melnicenko - Némedi, Durovics, Zsolnai (Szalai 59'), Fitos (Tchami-Ngangoue 80'), Jokics (N'Galle 64'), Búrány, Máté, Vukomanovics, Milicsics, Remili

Videoton FC: Bozsovics - Lázár, Lipták, Vaskó, Andics - Gosztonyi (Nagy D. 46'), Sándor, Elek, Vasziljevics (Szakály 61') - Alves, Lencse (Nikolics 74')

A válogatott mérkőzések miatti szünet után az utolsó harmadába lépett a Monicomp Liga. A Videoton FC ezúttal is olyan ellenfelet kapott, amely számára „élet-halál” volt a pontszerzés, a jó eredmény.

A Szolnoki MÁV – amely sereghajtó ugyan, de legutóbbi három meccsén nem kapott ki – ennek megfelelően futballozott, és ebben segítségére volt az is, hogy a Vidi ezúttal nem játszhatta szokásos rövidpasszos, kombinatív játékát.

Az első negyedóra nyílt játéka után a védők helyezkedési hibáját kihasználó Szolnok szerzett előnyt, Zsolnai tiszta helyzetből lőhetett Bozsovics hálójába. A 33. percben Alves révén egyenlített a Videoton, ekkor még a mérkőzés az őszi, székesfehérvári találkozó forgatókönyvét idézte.

A folytatás azonban már nem ugyanolyan volt, a „maradék” egy órában – hiába igyekezett dr. Mezey György cserékkel is frissíteni a csapatot – nem esett újabb gól, és meg kellett elégednünk az egy ponttal.

A részletekért olvassa el online tudósításunkat!

További hírek