UTÁNPÓTLÁS

Szakmai egyeztetés

Kedden délután első csapatunk stábja és Simek Péter utánpótlás sportigazgató találkozott Bartosz Grzelak vezetőedző kezdeményezésére. A találkozón az utánpótlásban folyó szakmai munka volt a téma.

Kedden délután szakmai egyeztetést tartott első csapatunk szakmai stábja és Simek Péter utánpótlás sportigazgató, ahol vezetőedzőnk, Bartosz Grzelak kezdeményezésére a stáb tagjai a Vidi utánpótlásának filozófiájáról és az ott folyó szakmai munkáról kaphattak bővebb betekintést.

"Az első csapat vezetőedzőjeként a feladataim szerves részei közé tartozik az első csapat és az utánpótlás közötti szoros kapcsolat ápolása. Az együttműködés sikerének alapja a mi aktív részvételünk, és feladatunk, hogy elősegítsük a közös munkát. Az utánpótlásban szervezett rendszerben, képzett edzők dolgoznak. Azon dolgozunk, hogy biztosítsuk az optimális utat a fiatal tehetségek számára az első csapatba kerüléshez. A helyi kapcsolatok ápolása kulcsfontosságú a klub számára, mert ez teszi lehetővé, hogy a feltörekvő, fiatal sportolók és klubunk álmait is megvalósítsuk" - nyilatkozta az egyeztetés fontosságáról Bartosz Grzelak vezetőedző.

"Nagyon fontosnak tartom az utánpótlás és az első csapat közötti kommunikációt, a keddi találkozó egy nagyon jó alkalom volt arra, hogy megismerjük egymás gondolatait. A Bartosz Grzelak kezdeményezte találkozó első lépése a néhány héttel ezelőtti edzés volt, amikor az első csapat stábja 16 U16-U17-es korosztályú játékosunknak tartott edzést, ennek a folytatásaként kaphattak tegnap átfogó képet a nálunk folyó munkáról. A folytatásban tervezünk a vezetőedző és az utánpótlás-edzők közötti szakmai beszélgetéseket is, hogy minél jobban megismerjük egymás szakmai elképzeléseit" - mondta utánpótlás sportigazgatónk, Simek Péter.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek