Szabics Imre: "Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk"

A két vezetőedző értékelte a MOL Fehérvár FC - Kisvárda Master Good bajnokit.

Szabics Imre:

“Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk. Az első félidőben játékban múltuk felül a Kisvárdát, a második játékrészben pedig akarati tényezőkben nőttünk föléjük. A csapat ma olyan teljesítményt tett le az asztalra, amelyre nagyon büszke lehetek.“

A sajtótájékoztatón a sajtó képviselői rákérdeztek Stopira kiállítására is.

“Soha nem foglalkozom a játékvezetőkkel, most sem szeretnék, mert ez átragadna a játékosokra. Mióta itt dolgozunk, minden héten különböző dolgokkal kell megküzdenünk, de megoldásorientált embereknek tartom magamat és a stáb tagjait is, ezt szerintem érzékelik a keret tagjai. Talán ebből is ered, hogy emberhátrányban szenzációsan leszervezték belülről, hogy hogyan tudjuk levédeni a saját kapunkat, ráadásul kontrákat is tudtunk a labdaszerzésekből vezetni.”

Joao Janeiro:

"Jó és érzelemdús meccs volt, amit sajnos elveszítettünk. 40 percig jobbak voltunk az első félidőben és voltak lehetőségeink a másodikban is, mégsem szereztünk pontot. Sok labdát vesztettünk, taktikai hibákat is vétettünk, de a játékosok mindent megtettek. Az volt az érzésem, hogy ha 200 percig játszunk, akkor sem tudunk több gólt szerezni. Egy kontra döntötte el a találkozót, de ez benne van a fociban, dolgozunk tovább."

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek