Sérülések sorozata a Kaposvárnál

Nincs könnyű helyzetben szombati ellenfelünk, a Kaposvári Rákóczi csapata. A hét nagyobb részében 11 játékos nem tudott edzeni.  

A Rákóczinál nagy kérdés, hogy kik léphetnek pályára szombaton, mivel több játékos is olyan sérüléssel bajlódik, ami nem gyógyul meg egyik napról a másikra. A Kaposvár honlapja szerint a szerb Drazen Okuka még a horvátországi edzőtábor idején kapott rúgást, és a kényszerpihenő után ugyan már a csapattal edz, de még bizonytalan, hogy mikor játszhat. Bőle Lukács már az edzőtáborba sem tarthatott a többiekkel, és még most sem jött rendbe teljesen. Bank István térdsérüléssel bajlódik, Graszl Károly a hétvégi kupameccsen kapott egy rúgást, de Debrecen ellen jól teljesítő Horváth Tamás térde sem volt rendben a találkozó után. A Svájcból kölcsönvett Addo a Ligakupa-találkozón dőlt ki a sorból, csakúgy, mint Boris Gujic, aki ütést kapott a bordájára. Fenyvesi Olivér szintén a maródiak listáját gyarapítja, Bojan Pavlovic pedig még szombaton betegedett meg. A holnapival együtt egyébként öt fontos meccs vár a Kaposvárra két héten belül.

Szombati ellenfelünk két játékosa, Balázs Benjámin és Jánvári Gábor is tagja volt a szerdán Máltán diadalmaskodó U21-es válogatottnak, előbbi csereként, utóbbi kezdőként jutott szóhoz Róth Antal csapatában. A hét nagy részében így ők sem tudtak a csapattal edzeni, de visszatértek és minden bizonnyal a Vidi ellen is pályára lépnek.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek