Sejben Viktor szerződést hosszabbított, tavasszal Csákváron játszik

Fiatal támadónk vasárnap már be is mutatkozhat az NB II-ben.

2019 nyaráig meghosszabbította idén nyáron lejáró szerződését saját nevelésű támadónk, Sejben Viktor! A 21 esztendős játékos eddig 10 NB I-es találkozón egy gólt szerzett, ősszel egy élvonalbeli találkozón és tizenhárom NB III-as találkozón kapott szerepet - második csapatunkban hétszer talált a kapuba.

Sejben Viktor a tavaszi idényben kölcsönben az NB II 13. helyén álló Aqvital Csákvár FC-t erősíti majd, vasárnap a Dorog ellen mutatkozhat be új csapatában.

"Nagyon örülök, hogy a Vidi hosszútávon számít rám, örömmel írtam alá a hosszabbítást. Tavasszal Csákváron fogok szerepelni, ahol remélem, minden hétvégén játéklehetőséghez jutok! Mindenképp hasznos lesz, hogy az NB III helyett az NB II-ben játszhatok, a célom pedig az, nyáron, amikor visszajövök, a Vidi első csapatához is közelebb kerüljek" - mondta honlapunknak Sejben Viktor.

"Viktornak a nyáron lejáró szerződését további két évvel meghosszabbítottuk. Az ő kölcsönadása talán csúszott egy kicsit, előbb is válthatott volna a további fejlődése érdekében. Az első csapatban még nem tudott állandó helyet kiverekedni magának, az NB III-ban pedig jó teljesítményt nyújtott, de az ő szintjének ezt már kevésnek éreztük. Továbbra is nagyon tehetséges játékosnak tartjuk, ezért hosszabbítottunk vele, és természetesen örülünk, hogy ismét egy saját nevelésű játékost tudtunk a klubhoz kötni” - nyilatkozta Kovács Zoltán sportigazgató.

 

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek