SZURKOLÓK

Rendőrségi felvezetés segíti szurkolóinkat az Újpest elleni mérkőzés előtt

Az alábbiakban a  IV. kerületi Rendőrkapitányság kéréseit olvashatják!

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában az Újpest FC vendégeként lépünk pályára. A találkozóra klubunk indít szurkolói buszt. Részletes információkért kattintson ide! A Szusza Ferenc Stadionhoz jutás megkönnyítése érdekében pedig a IV. kerületi Rendőrkapitányság rendőri felvezetést biztosít, amelyhez a gépjárművel érkező szurkolóink is csatlakozhatnak.

A rendőrkapitányság kéri, hogy azok a szurkolók, akik a felvezetést igénybe kívánják venni, a mérkőzés napján 19 órakor az M1-es, valamint M7-es autópályák találkozásánál található Agip benzinkútnál gyülekezzenek. A konvoj legkésőbb 19.15-kor indul, hogy a Vidi-szurkolók a mérkőzés kezdetéig rendben be tudjanak lépni szektorukba. Akik autóval érkeznek, és csatlakoznak a szervezett felvezetéshez, a Labdarúgó úti vendégbejáratnál és a Labdarúgó utcán parkolhatnak.

A rendőrkapitányság kéri azt is, hogy azok, akik nem kívánják igénybe venni a felvezetést, vagy gépkocsival Budapest területéről érkeznek, ne a Megyeri út felől közelítsék meg a Szusza Ferenc Stadiont, hanem a Baross utca felől, és az Irányi Dániel utcán keresztül ők is a Labdarúgó utcában parkolják le a gépkocsikat. 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek