Öt akadémista is helyet kap a szerdai keretben

Paulo Sousa nem csak az NB II-es csapatból, hanem az ifiből is meghívott játékosokat, akik akár pályára is léphetnek a Ligakupában a Honvéd ellen.

Király Patrik eddig mindkét Ligakupa-meccsen lehetőséget kapott, és a Honvéd ellen is ott lesz a keretben.

Szerda este 19 órakor a Bp. Honvéd látogat a Sóstói Stadionba Ligakupa-mérkőzésre. Portugál vezetőedzőnk több játékosra sem számíthat az első keretből, hiszen Pajovics (szerb U19), Bozsovics (Montenegró), Elek, Sándor és Gosztonyi (U21) is meghívót kapott a válogatottba.
Paulo Sousa eddig is lehetőséget biztosított a Ligakupa-meccseken a fiataloknak, emlékezhetünk például arra, hogy Király Patrik, aki azóta az NB II-es csapat oszlopos tagja, először épp az MTK otthonában mutatkozhatott be a felnőttek között. Ezúttal is szóhoz juthatnak a fiatalok, köztük két ifi játékos is, Kleinheisler László és Paudits Patrik, akik a Vidi-PA U18-as csapatában szerepelnek, igaz Paudits már két alkalommal pályára lépett az NB II-es csapatban is, legutóbb például szenzációs sarkazást követően adott gólpasszt az Üllői úton mesterhármast szerző Máté Janosnak.

Íme a 18-as keret:
Tujvel, Somodi - Margitics, Apostolopoulos, Vinícius, Hector, Macsicza, Polonkai, Mitrovics, Oliveira, Király, Nagy, Vasziljevics, Kleinheisler, Evandro, Paudits, Nikolics, Alves

A 19 órakor kezdődő mérkőzésre a belépés ingyenes. A találkozóról honlapunk természetesen online-tudósítással jelentkezik.

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek