Nikolics Nemanja sajtótájékoztatón állt az újságírók rendelkezésére

Régi-új támadónk hosszabban beszélt az elmúlt hónapokról és hazatérésének körülményeiről, Kovács Zoltán sportigazgatót is kérdezhették a sajtó képviselői.

Klubunk csütörtökön jelentette be háromszoros gólkirályunk és bajnokunk, Nikolics Nemanja visszatérését. Nikó Kovács Zoltán sportigazgatóval együtt pénteken sajtótájékoztatón vett részt, ahol mintegy két tucat újságíró jelenlétében válaszolt a kérdésekre.

"Szeretném megköszönni az elmúlt hónapok türelmét. Amikor az előző évben elbúcsúztam a Chicago Fire-től, elmondtam, hogy egy kis időre lesz szükségem annak érdekében, hogy jó döntést hozzak a saját magam és a családom szempontjából. Ebben az időszakban rengeteg e-mailt és SMS-t kaptam, de csak annyit tudtam válaszolni ezekre, hogy ha lesz konkrétum, akkor nyilatkozni fogok. Az elmúlt két nap érzelemdús volt, boldog vagyok és tele vagyok bizonyítási vággyal. A cél az, hogy ott folytassam, ahol abbahagytam négy és fél évvel ezelőtt. A motivációval nincsen probléma! Sokat fejlődött a klub, amióta elmentem, én is más játékos lettem, de a gólok megmaradtak. Ebben az évben mindenképpen szeretném megnyerni a Magyar Kupát, hiszen a bajnoki cím, a Ligakupa és a Szuperkupa mellől már csak ez hiányzik a vidis gyűjteményemből, de a fő cél nem lehet más, mint az NB I megnyerése. Hosszú távon a Bajnokok Ligája csoportkörébe szeretnénk jutni. Mielőtt a Legiához mentem, ők sem szerepeltek a főtáblán 20 évig, mégis sikerült elérnünk. Szeretném megköszönni a tulajdonos úrnak, a sportigazgatónak és a menedzsereimnek, akik mind pontosan tudták, mik a vágyaim és tettek azért, hogy megvalósuljanak. Nem lesz most sok időm felvenni a ritmust, azonnal bizonyítani kell, de felkészültnek érzem magam, tudom, mi a dolgom. Alig várom a holnapi mérkőzést és remélem, kapok néhány játékpercet szombaton, illetve természetesen azt is, hogy megszerezzük a három pontot!" - nyilatkozta Nikolics Nemanja.

A Nikóval készített nagyinterjúnkat ide kattintva olvashatod!

"Régóta húzódott Nikó átigazolása, mindenki sokat tett azért, hogy most itt üljön, de a legtöbbet, a legnagyobb áldozatot ő hozta. Ha nem teszi meg ezeket a lépéseket, mi hiába dolgoztunk volna, ezért ezt szeretném megköszönni neki! Segítségével még sikeresebbek leszünk, mint az elmúlt években. Minden papír rendelkezésre áll ahhoz, hogy szombaton pályára léphessen, nem titok, hogy a meccskeretben benne lesz, minden további pedig Joan Carrillo vezetőedző döntésétől függ. Az előzetes felmérések tanúsága szerint az alap állóképességet illetően az első háromban van. Azt mindenki tudja, hogy mikor játszott utoljára, ezért nincsen teljesen száz százalékos állapotban, de pályára tud lépni és látva a motivációját, Nikó hamar tökéletes formában lesz!" - fogalmazott Kovács Zoltán sportigazgató.

A teljes sajtótájékoztatót visszanézheted az alábbi videón!

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek