Nikolics egyre jobb formában játszik

A Debrecen elleni Ligakupa mérkőzésen igen jó teljesítményt nyújtott a nemrégen érkezett Nemanja Nikolics, aki első tétmérkőzésén, gólt is szerzett a Videotonban.

+ A Debrecen ellen olyan csapat állt fel, amely közel sem nevezhető összeszokottnak. Az első félidő talán ezért sem sikerült annyira jól. A második felvonásban azonban magunkra találtunk, felpörögtünk, így a hazaiak egy gólos előnyét is megfordítottuk, s átvettük a vezetést. Sajnos Feczesin második találata valóban egy olyan gól volt, amilyet nem lett volna szabad kapni. Ennek ellenére úgy érzem, a 2-2 reális és jó eredmény.

- Többek szerint egyre jobban játszol...

+ Ma van a 17. napja, hogy itt vagyok a Vidiben. A Mester véleménye is az, hogy kell egy kis idő az átálláshoz, az új körülményekhez való alkalmazkodáshoz, a csapattársak megismeréséhez, illetve ahhoz, hogy ők is megismerjenek engem. De, én is úgy érzem, hogy kezdek magamra találni. Ezt bizonyítják az edzőtábor idején játszott mérkőzéseken szerzett góljaim és a tegnapi, DVSC elleni is. Szerintem menni fog ez nekem még ennél jobban is!

További hírek