STATISZTIKA

Musliu a forduló játékosa, Nego, Petrjak és Hodzic is az ötödik játéknap csapatában

Eddig mind a három lezárult fordulóban volt Vidi-játékos a forduló válogatottjában.

A molfehervarfc.hu fordulóról fordulóra jelentkezik az InStat futballelemző cég által meghatározott pontszámok alapján összeállított álomcsapatokkal, melyekben rendszerint egy vagy több Vidi-játékos is megtalálható. Csapatunk augusztus 31-én, az 5. fordulóban hazai pályán 3-0-ra legyőzte a Kisvárda csapatát, a pályán nyújtott teljesítményével ezúttal négy játékosunk került be a forduló válogatottjába.

Az 5. forduló válogatottja
Holczer Ádám (Paks, 308) - Nego Loic (MOL Fehérvár FC, 299), Visar Musliu (MOL Fehérvár FC, 341), MacDonald Niba (Honvéd, 293), Lasha Dvali (Ferencváros, 299), Eldar Civic (Ferencváros, 311) - Nagy Richárd (Kaposvár, 323), Papp Kristóf (Paks, 317), Ivan Petrjak (MOL Fehérvár FC, 282) - Armin Hodzic (MOL Fehérvár FC, 316), Ádám Martin (Kaposvár, 305)

Az 5. forduló legjobbjai közé nemcsak hogy a MOL Fehérvár FC adja a legtöbb labdarúgót, négyet, de ráadásul a legmagasabb értékelésű is Vidi-játékos: a Kisvárda ellen debütált középhátvéd, Visar Musliu.

Az egy mérkőzésen nyújtott teljesítményekért kiosztott pontszámok alapján számolt átlagok tekintetében a mostani idényben eddig is a MOL Fehérvár FC vezetett - a DVTK elleni 283-at eddig meg sem tudta közelíteni más csapat -, de most már a 2. helyezés is klubunké. A Kisvárda ellen az értékelést kapó 12 játékost átlaga 279 volt. A 3. helyen 269-cel a Mezőkövesd kaposvári győzelme áll.

Egyéni átlagok tekintetében a legalább 3 bajnokin pályára lépők között Cseri Tamás vezet (293), a második viszont már Vidi-játékos: Armin Hodzic 292-vel.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek