Minden jegy elfogyott a hazai és a semleges szektorokba a Vasas elleni rangadóra

Kérjük a szurkolókat, hogy érvényes belépő nélkül ne induljanak útnak, szombaton a hazai pénztárak nem nyitnak ki Felcsúton.

Az április 8-án, szombaton 18 órakor kezdődő Vidi-Vasas rangadóra - a hazai és a semleges szektorokba - minden jegy elfogyott!

Kérjük a Vidi-szurkolókat, amennyiben nem rendelkeznek szezonbérlettel vagy a mérkőzésre érvényes jeggyel, úgy ne induljanak útnak, a meccsnapon a hazai jegypénztárak nem nyitnak ki!

Javasoljuk szurkolóinknak, hogy a zavartalan bejutás érdekében, időben induljanak el a találkozóra szombaton! 

Megközelítés

A Pancho Aréna Felcsút fő utcáján helyezkedik el.

  • Székesfehérvárról:
    A legegyszerűbben és a legrövidebb idő alatt a 811-es úton Lovasberény, Vértesacsa és Alcsútdoboz érintésével juthatnak el szurkolóink a Pancho Arénához (8086 Felcsút, Fő utca 176.). Személygépkocsival utazóknak ezt az útvonalat, illetve a Sportcsarnok melletti parkolót javasoljuk igénybe venni. 
  • Az M1-es autópályáról:
    A 39-es (Bicske) kijáratánál kell lehajtani, ahonnan végig ki van táblázva a Pancho Aréna (kb. 4km távolság a lehajtótól)

Parkolás

A saját gépkocsival utazóknak felhívjuk a figyelmét, hogy a Pancho Arénában korlátozott mennyiségű parkoló áll rendelkezésre a hazai szurkolók személyautói számára, így kérjük, hogy a stadion környékén parkoljanak (javasoljuk a Fő utcáról megközelíthető Sportcsarnok parkolóját). Fontos tudni azt is, hogy a stadion mindössze egy főúton megközelíthető, így a mérkőzések előtt várhatóan forgalmi torlódások fognak kialakulni, ezért kérjük szurkolóinkat, hogy időben induljanak el a mérkőzésekre, vagy válasszák ingyenes buszjáratainkat, és mindenképpen elővételben váltsák meg belépőjegyeiket! 

Szerző: Papp Brigitta

Fotó: vidi.hu

További hírek