MOL MAGYAR KUPA

Megvásárolhatóak a jegyek a szegedi MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjére

Február 8-án, 20:00 órakor lépünk pályára a Szent Gellért Fórumban.

Csapatunk február 8-án, kedden 20:00 órakor a NB II-ben szereplő Szeged-Grosics Akadémia ellen lép pályára a Szent Gellért Fórumban a MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében. A mérkőzésre elindult a jegyértékesítés, szurkolóink a belépőket kizárólag a meccs helyszínén, valamint ide kattintva vásárolhatják meg. 

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a stadionba érvényes jeggyel, védettségi igazolvánnyal és személyazonosító igazolvánnyal lehet csak belépni. Itt hívjuk fel a figyelmeteket, hogy az oltást igazoló papír, illetve a PCR-teszt nem jogosít belépésre, kizárólag a QR-kóddal ellátott plasztikkártyát, a telefonos applikációt illetve a telefonra letöltött Uniós védettségi igazolást fogják elfogadni! 18 éven aluli szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére!

A jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek (14 év alatt és 65 év felett ingyenes a belépés, de a jegy megváltása ekkor is szükséges), klubkártya birtoklása nem feltétel, azonban a tulajdonos személyes adatait meg kell adni a vásárláskor. A vendégpénztár a mérkőzés kezdete előtt két órával, 18:00 órakor nyit majd ki. Autóval érkező szurkolóink számára 75 személygépjármű befogadására alkalmas külön parkoló áll majd rendelkezésre. Javasoljuk, hogy a parkolót majd a Kereskedő köz felől közelítsék meg, a Városgazda utca 19 címet használva.

 

Szerző: molfehervarfc.hu

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek