UTÁNPÓTLÁS

Megnyerte a Wollek Tibor Emléktornát U10-es csapatunk

Az U10 mellett az U11-esek is pályára léptek a hétvégén, Csrepka Tamás tanítványai a Májer Lajos Emléktornán szerepeltek.

Február első hétvégéjén a MOL Vidi FC két fiatal korosztálya is emléktornán szerepelt, melyeket klubunk két legendájáról, Wollek Tiborról, illetve Májer Lajosról neveztek el. Az eseményeket az együtteseket irányító edzők foglalták össze a molvidi.hu-nak.

Gelencsér Tibor, az U10-es korosztály vezetőedzője:

"A Wollek Tibor Emléktornán összesen 8 csapat vett részt, mi házigazdaként két együttest is indíthattunk a fedett csarnok két pályáján rendezett megmérettetésen. Rajtunk kívül a Ferencváros, az Újpest, a Honvéd, a Vasas, az MTK és a Pécs gárdái vettek részt, mindenki mindenkivel játszott. "Piros" csapatunk meggyőző teljesítménnyel, kiegyensúlyozott, jó játékkal diadalmaskodott, első 6 mérkőzésünk megnyerése után, hetedjére egy kvázi tét nélküli összecsapáson maradtak csak alul. "Fehér" csapatunk is dicséretesen helytállt, ők 2 győzelemmel, 3 döntetlennel és 2 vereséggel a 4. helyen zártak. A Vidiből került ki a torna legjobb játékosa és legjobb kapusa is, előbbi a "pirosaktól" Korponai Ábel lett, utóbbi a "fehérektől" Németh Zsombor. Az ő teljesítménye különösen megsüvegelendő, hiszen az U9-es korosztályhoz tartozik, azaz egy esztendővel fiatalabb hétvégi társainál" - számolt be Gelencsér Tibor.

Csrepka Tamás, az U11-es korosztály vezetőedzője:

"Az U10-hez hasonlóan a Májer Lajos Emléktorna is 1x15 perces mérkőzésekből állt, ahol mindenki mindenkivel játszott és szintén két csapatot neveztünk. Az ellenfelek között ott volt az ország színe-java, a "pirosakkal" a Ferencvárost le is győztük (4-2), az Újpesttel (0-0), a Péccsel (1-1) és a Győrrel (1-1) döntetlent játszottunk - kétszer előnyből -, a Vasastól 2-0-ra, az MTK-tól szoros meccsen 2-1-re kaptunk ki. Ez így összességében az 5. helyre volt elég. A magasan nyertes MTK és az őket követő Vasas mögött kiélezett volt a küzdelem, ebből végül mi jöttünk ki rosszabbul, így nem fértünk fel a dobogóra. "Fehér" csapatunk sajnos győzelem nélkül, az utolsó helyen zárt. Mezőnyben felvettük a versenyt ellenfeleinkkel, a góllövéssel azonban hadilábon álltunk. A torna legjobb kapusa az a Demeter Máriusz lett, aki egyébként már az eggyel idősebb, U12-es korosztállyal edz" - értékelt Csrepka Tamás.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molvidi.hu