HETI BEHARANGOZÓ

Ligakupa-visszavágó és kecskeméti bajnoki a heti program

A tavasszal még 100%-os Vidi II szombaton délután a Szeged ellen játszik rangadót a Sóstói Stadionban.

OTP Bank Liga 23. forduló
2014. április 5. szombat, 18:00, Kecskeméti TE - Videoton FC

Szombaton a középmezőny második felében tanyázó, a tabellán 27 ponttal jelenleg a 11. helyen álló Kecskeméti TE otthonába látogatunk. Ősszel Zé Luis 80. percben szerzett góljával 1-0-ra nyertünk Bekő Balázs csapata ellen a Sóstói Stadionban. A Kecskemét a legutóbbi három bajnokiján nem lőtt gólt, igaz, mindössze csak egyet kapott (Haladás - KTE 1-0), kétszer pedig gól nélküli döntetlent játszott (KTE - FTC 0-0, PMFC - KTE 0-0).

Ligakupa, negyeddöntő, visszavágó
2014. április 2. szerda, 17:30, Videoton FC - PMFC

Az első mérkőzésen a PMFC otthonában 1-1-es döntetlent értünk el, vagyis valamivel kedvezőbb helyzetből várhatjuk a visszavágót, mint ellenfelünk. Továbbjutás esetén a Puskás FC - DVSC párharc győztesével játszunk a döntőbe jutásért.

 

NB III. Közép-csoport, 22. forduló
2014. április 5. szombat 16:30, Videoton FC II - Szeged

A profi magyar bajnokságokat figyelembe véve (NB I, NB II, NB III) jelenleg az ország legjobb formájában lévő csapata a Vidi II, hiszen nincs még egy csapat, amely tavasszal ötből öt meccset nyert volna meg. Vítor Campelos együttese hatodik tavaszi győzelmét a tabella második helyén lévő Szeged ellen szerezheti meg szombaton délután a Sóstói Stadionban.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek