Lencse megtalálta a góllövő cipőjét?

Lencse László először szerzett gólt tétmérkőzésen az első csapatnál a Videoton színeiben tegnap, Szombathelyen.

Úgy tűnik, magadra találtál...
+ Igen, úgy gondolom, jó erőben és formában vagyok. Ezt bizonyítja, hogy sikeres voltam az Újpest ellen eltöltött egy félidő alkalmával, s bár a Paks elleni Ligakupa mérkőzéseken kevesebb lehetőséget kaptam, a tegnapi Magyar Kupa visszavágón ismét volt negyvenöt percem a bizonyításra, amivel éltem is. Mondhatjuk, megtaláltam a régi önmagamat, egyre komfortosabban érzem magam a pályán.
- Szép és okos gólt lőttél Szombathelyen, egyszerűen átemelted a kapuból kifutó Mursitsot.
+ Sajnos a fehérváriak valóban nem ismerhetik ezt az oldalamat, de régen sok hasonló helyzetből szereztem gólt. Örülök neki, hogy a mozdulatot nem felejtettem el.
- Ennek mi is nagyon örülünk. Vajon mi volt eddig a gond?
+ Megmondom őszintén, magam sem tudom. Lehet, hogy valóban ennyi időre volt szükségem, hogy jól érezzem magam a pályán, de ezen most már nem is gondolkozom – a lényeg, hogy magamra találtam.
- Tekintsünk egy kicsit előre: szombaton korábbi csapatod, az MTK látogat a Sóstóti Stadionba. Az az MTK, amelyikbe majdnem kölcsönbe kerültél vissza tavaszra. Milyen érzelmekkel várod a találkozót?
+ Valóban volt erről is szó. A kölcsönadás lehetősége azért merült fel, hogy rendszeres játéklehetőséget kapjak valahol. Mivel azonban úgy alakultak a dolgok, hogy maradtam, ezért ezzel utólag már nem foglalkozom. Itt kell megmutatnom, mire vagyok valójában képes. Ami a szombati bajnokit illeti, nem nézem más szemmel ezt, mint a többi meccset. Szerintem a gyors kontrákra építik majd a játékukat, pláne, hogy felépült Kanta, aki jól mozgatja az MTK gárdáját, s jól rúgja területre a csatároknak a labdát. Nekünk erre kell nagyon odafigyelnünk, ezt kell megakadályoznunk! Bajnokesélyes csapat vagyunk, mindenféleképpen meg kell szereznünk a három pontot hazai pályán, s akkor nem lehet semmi gond.

További hírek