HETI BEHARANGOZÓ

Kupameccs Budafokon, bajnoki Újpesten

Szerda délután a legjobb tizenhat közé jutásért lépünk pályára NB II-es ellenfelünk otthonában, szombat este a hatodik Újpest vendégei leszünk.

Magyar Kupa - 8. forduló 
2018. december 5. szerda, 15.00: Budafoki MTE - MOL Vidi FC

Szerda délután az NB II 17. helyén álló Budafokhoz látogatunk a kupában, a tét a legjobb tizenhat közé jutás. A piros-fekete együttes két bajnoki győzelemmel a háta mögött vár bennünket, a Balmazújvárost (2-1 idegenben) és a Monort (3-2 otthon) is legyőzték az elmúlt hetekben. A Magyar Kupa előző körében az NB III-as Szekszárd vendégeként nyertek 3-1-re, előtte a megye I-es Bonyhádot búcsúztatták 3-0-val, szintén idegenben. A Budafok - Vidi összecsapáson a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. 

OTP Bank Liga 17. forduló
2018. december 8. szombat, 19.30: Újpest FC - MOL Vidi FC

A bajnokság utolsó előtti fordulója következik ebben a naptári évben. Két héttel ezelőtt, a MOL Aréna Sóstó nyitómérkőzésén is az Újpesttel találkoztunk, akkor egy nyári, elmaradt meccset pótoltunk és nyertünk 1-0-ra. Most a Szusza Ferenc Stadionban csapnak össze a felek, ott, ahol idén egyetlen egyszer kaptak csak ki a lilák, még az első fordulóban az MTK-tól. Az azóta eltelt négy és fél hónapban négyszer győztek és háromszor ikszeltek hazai pályán. Nebojsa Vignjevics együttese a hatodik, mi a második helyről várjuk a találkozót.

Szerző: Molvidi.hu

Fotó: molvidi.hu

További hírek