SZURKOLÓI ANKÉT

Jó hangulatú ankétot tartottunk a Városházán

Csapatunk vezetőedzője, Bartosz Grzelak válaszolt a drukkerek kérdéseire a nagy érdeklődést hozó ankéton.

Kedden kora este Bartosz Grzelak vezetőedző válaszolt a Vidi-szurkolók kérdéseire a Városháza Dísztermében, amely szinte teljesen megtelt.

Bartosz Grzelak kiemelte, mennyire szeret Székesfehérváron élni, és örül annak, hogy gyakran van lehetősége akár a városban, akár mérkőzések után a stadion környékén a szurkolókkal találkozni. Ha lenne rá lehetősége, most aláírná a harmadik helyet, de nagyon nehéz mérkőzések előtt állunk és nem az a fontos, hogy a 23. forduló után hányadik helyen áll a csapat, hanem az, hogy majd a 33. forduló után hol fog állni. A második legfiatalabb csapat a miénk az NB I-ben, fontos, hogy folyamatosan fejlődjenek a fiatalok és közben mindannyian a földön maradjanak.

Kérdésre válaszolva vezetőedzőnk azt is elárulta, hogy Kasper Larsen ugyan magasan kvalifikált játékos, de az utóbbi időben sérülések és betegség miatt nem tudta ezt bizonyítani, ezért nem lépett pályára az elmúlt időben. Fiola Attila ma először edzett végig együtt a csapattal, jó úton halad, hogy visszatérjen a meccskeretbe, de nem szabad elsietni a rehabilitáció utolsó fázisát.

A távozókkal kapcsolatban elhangzott, hogy Szabó Levente szerződése a nyáron lejár és mivel nem sikerült megegyezni a hosszabbításról, ezért került tavaszra kölcsönbe Miskolcra, míg Kastrati a több játéklehetőség reményében szerepel kölcsönben tavasszal.

Vezetőedzőnk elmondta, jövőre a fiatalszabály betartása is céljaink között szerepel majd. Bartosz Grzelak nem tartja szerencsésnek, hogy a második csapatunk gyakran ugyanazon a napon játszik bajnokit, amikor az NB I is pályára lép, hiszen fontos lenne, hogy azok a fiatalok, akik az NB I-ben a cserepadon ülnek, ha nem kapnak lehetőséget, akkor az NB III-ban szerepelhessenek, ezért szerencsésebb lenne, ha a Vidi II mérkőzései másik napon lennének.

A több mint másfél órás szurkolói ankét végig jó hangulatban telt, szurkolóink a legfontosabb kérdésekre választ kaphattak. Folytatás vasárnap délután a Sóstói Stadionban, az FTC elleni bajnokin.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek