VÁLOGATOTT

Ivanovszkit behívták a macedón válogatottba

A Vidi légiósa június 5-től készül nemzeti válogatottjának keretével. Macedónia Szlovákiával játszik Eb-selejtezőt június 14-én.

Csapatunk támadóját, Mirko Ivanovszkit az a megtiszteltetés érte, hogy meghívót kapott a macedón válogatott keretébe. Ivanovszkinak június 5-én kell jelentkeznie Skopjéban, ahol a felkészülést végzi majd a csapat a június 14-én esedékes, Szlovákia elleni, idegenbeli Eb-selejtezőre. A macedónok ötödikek csoportjukban, a szlovákok pedig 100 százalékos teljesítménnyel vezetik a C jelű hatost.

"Nem játszottam túl sok meccsen a Vidiben tavasszal, úgyhogy ebből a szempontból talán lehet meglepetés, hogy behívtak a válogatottba, abból a szempontból viszont nem, hogy az elmúlt években általában kaptam meghívót. Igaz, az elmúlt hetekben már többször pályára léptem, gólt is szereztem, ez biztosan szerepet játszott a szövetségi kapitány döntésében. Egy nagyszerű szlovák válogatottal csapunk össze, ráadásul Szlovákiában, nem lesz egyszerű dolgunk. Novemberben 2-0-ra kikaptunk tőlük otthon, 5 meccsen 15 pontot szereztek eddig, tudjuk, hogy milyen erőt képviselnek. Természetesen nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de az biztos, hogy az utolsó pillanatig harcolni fogunk a jó eredményért és a hazánkért" - nyilatkozta a vidi.hu-nak Mirko Ivanovszki.

Szerző: Vidi.hu

Fotó: vidi.hu

További hírek