TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Idén is részt vettek leány csapataink játékosai a mellrák elleni küzdelem sétáján

Szombaton 18. alkalommal rendezték meg a figyelemfelhívó sétát Székesfehérváron, amelyen leány játékosaink mellett kabalaállatunk, Stopli is részt vett.

Október hosszú évek óta a mellrák elleni küzdelem hónapja, ennek során a különböző szervezetek változatos módokon igyekeznek felhívni a figyelmet a megelőző vizsgálatok fontosságára, valamint a betegség kezelési módszereire. A rózsaszín szalagot először 1991-ben használták a mellrák túlélői, azóta a világ minden táján ez a szimbóluma a mellrák elleni küzdelemnek, mely honlapunk fejlécében is megjelenik.

Klubunk természetesen - az elmúlt évekhez hasonlóan - idén is csatlakozott a figyelemfelhívó kampányhoz. Szombat délelőtt Székesfehérváron immáron 18. alkalommal tartották meg a figyelemfelhívó sétát, amelyen klubunk leány utánpótlás játékosai, illetve kabalaállatunk, Stopli is részt vett.

Az októberi hazai mérkőzéseinken, a DVSC és a DVTK ellen is rózsaszín kivilágítást kap a Sóstói Stadion. Emellett dedikált Vidi-mezre is licitálhatnak majd drukkereink, a bevétel teljes egészében a Betegápolásért Alapítványhoz jut el. Az árverés részleteivel hamarosan jelentkezünk.

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek