Huszti Szabolcs idén karácsonykor is 1 millió forinttal segítette a Gyermekkor Alapítványt

Középpályásunk felajánlasa is kellett két ultrahang-gép megvásárlásához a Madarász Utcai Gyermekkórházba.

Huszti Szabolcs az elmúlt években több alkalommal is felajánlásokkal segítette a gyermekkórházak, gyermekotthonok munkáját, infrastruktúrájuk korszerűsítését. Középpályásunk idén karácsonykor a Gyermekkor Alapítványnak adományozott 1 millió forintot, az összeg is kellett ahhoz, hogy a Madarász Utcai Gyermekkórház ultrahang-gépeket vásárolhasson.

"Példaértékű és megsüvegelendő Huszti Szabolcs úr viselkedése, nekem van szerencsém hosszú évek óta ismerni, így tudom: amellett, hogy vérprofi és kitűnő sportoló, végtelenül jólelkű úriember. Felelősségtudó, nagyszerű családapa. Sosem felejti el, honnan indult, mik a fontos dolgok az életben. Hálásak vagyunk a mindenkori segítségéért, nem győzöm hangsúlyozni, valamennyi adományára nagy szükség van. Ezúttal két új ultrahang-gépet vásároltunk, az egyik a kardiológiára, a másik pedig az intenzív osztályra került. Mindkét helyen már elavult, vagy éppen működésképtelen műszereink voltak, így elengedhetetlen volt a beruházás. Többmilliós gépekről van szó, így minden hozzájárulás elengedhetetlen, Huszti Szabolcs úr felajánlása is kellett ahhoz, hogy meg tudjuk vásárolni ezeket a modern eszközöket" - mondta Dr. Kemény János kuratóriumi elnök az f-group.hu-nak.

"Szülőként az ember tapasztalja, sajnos előfordul, hogy a gyermeke megbetegszik és kórházba kerül. Ilyenkor mindannyiunknak az a vágya, hogy a lehető legjobb ellátást kapja a gyerek. Tudom milyen, amikor tehetetlen és kiszolgáltatott vagy, szóval ha kicsit is hozzá tudok járulni ahhoz, hogy a Gyermekkórház modernebb körülmények között fogadhassa a betegeket, már megérte segíteni. A Gyermekkor Alapítvánnyal immár több mint tízéves a kapcsolatom, a doktor úr mindig részletesen elmondja, mire fordítják a felajánlásomat, de magam is látom, mennyit változott a kórház az elmúlt időszakban. Boldog vagyok, hogy ebben nekem is van némi részem és bízom benne, hogy a szülők is tapasztalják, hogy jó kezekben van a gyermekük" - nyilatkozta Huszti Szabolcs.

Szerző: Guber Péter

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek