ELLEN-ÉRV

Horváth Ferenc: "Mindig különleges érzés visszatérni Székesfehérvárra"

A Paks vezetőedzője azonban hozzátette, hogy a mérkőzés idejére félreteszi az érzelmeket, és ellenünk is szeretné győzelemre vezetni a csapatát.

"Szeretek Székesfehérvárra járni, szeretem a várost, különösen a Sóstói Stadiont, ahol tulajdonképpen profi futballista lett belőlem. Mindig különleges érzés számomra visszatérni oda. Vasárnap azonban 90 percig félre kell tennem az érzelmeket, és egyetlen dologra fogok koncentrálni, hogy a csapatomat győzelemre vezessem. Biztos, hogy jó mérkőzés lesz, hiszen mindkét együttes remekül kezdte a bajnokságot. Bátran, nyílt sisakkal fogunk futballozni, ezt megígérhetem. Nagyon fontos, hogy a játékosaim elhiggyék, igenis lehet keresnivalójuk a Vidi otthonában. Bevallom őszintén, engem is meglepett, hogy három fordulót követően 9 pontunk van, hiszen még most sincs teljesen kész a csapat. Öt hetünk volt arra, hogy egy új csapatot építsünk, és még szükség van ahhoz egy kis időre, hogy olyan Paksot lássak, amilyet elképzeltem, de már kezd hasonlítani az együttes arra, amilyet látni szeretnék" - nyilatkozta honlapunknak Horváth Ferenc.

Edzőként a Vidi ellen

Horváth Ferenc eddig kétszer találkozott a Vidivel az élvonalban vezetőedzőként. Mindkét alkalommal a Kecskeméti TE edzője volt, egyszer 2-0-ra egyszer pedig 5-1-re tudtunk nyerni.


Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek