Hangya Szilveszterrel és Bolla Bendegúzzal is szerződést hosszabbított klubunk

Védőink pénteken írták alá az új kontraktust. 

Hangya Szilveszter és Bolla Bendegúz is meghosszabbította szerződését a Vidivel!

Hangya Szilveszter 2018 nyarán igazolt a klubunkhoz. Eddig 42 NB I-es mérkőzésen lépett pályára válogatott balhátvédünk Vidi-mezben, de három alkalommal nemzetközi tétmeccsen is szerepelt már csapatunkban. A Magyar Kupában 11 mérkőzésen szerepelt az elmúlt kettő és fél évben. 

"Majdnem három éve vagyok Vidi-játékos, nagyon jól érzem magam Székesfehérváron, büszke vagyok arra, hogy itt futballozhatok. Annak pedig még jobban örülök, hogy teljesítményemmel kiérdemeltem a szerződéshosszabbítást. Mindenképp bajnoki címet és kupagyőzelmet szeretnék ünnepelni a Vidivel" - mondta Hangya Szilveszter. 

Bolla Bendegúz 2017 nyarán igazolt a Vidibe, az első időszakban a Vidi II NB III-as csapatában szerepelt, majd előbb Siófokra, aztán Zalaegerszegre került kölcsönbe. Utóbbi együttesben NB II-es bajnoki címet ünnepelhetett 2019-ben, majd a 2019/2020-as idényben a kék-fehérek csapatában stabil NB I-es játékossá vált, ő lett az előző szezon Év Felfedezettje díjasa. Tavaly nyáron került vissza a Vidihez, azóta csapatunk alapemberévé nőtte ki magát, ebben az idényben eddig 16 NB I-es meccsen lépett pályára. 

"Nagyon örülök, hogy sikerült olyan teljesítményt nyújtanom a Vidiben, amivel kiérdemeltem azt, hogy szerződéshosszabbítást ajánlottak, amit nagy örömmel fogadtam el. Nem szeretnék nagy fogadkozásokba belemenni, inkább a pályán akarom meghálálni a bizalmat" - fogalmazott honlapunknak Bolla Bendegúz. 

"Hangya Szilveszter személyében egy válogatott futballistával, Bolla Bendegúz személyében pedig egy válogatott kerettaggal sikerült meghosszabbítani már most a másfél év múlva lejáró szerződésüket. Örülök, hogy nálunk képzelik el a pályafutásukat hosszabb távon is. Mind a két labdarúgó hiányposzton szerepel, Bolla Bendegúz pedig a jövő egyik nagy ígérete. Ha tavasszal megfelelő teljesítményt nyújtanak, akkor jó eséllyel pályázhatnak arra, hogy a nyári Eb-keretbe bekerüljenek" - nyilatkozta honlapunknak Kovács Zoltán sportigazgató. 

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek