Győzelemmel búcsúztunk a szezontól

Milan Perics a 80. percben lépett pályára, hogy aztán a 88. és a 89. percben is mattolja az újpestiek kapusát.

Újpest FC - Videoton FC 0-2 (0-0)
Szusza Ferenc Stadion 3000 néző
Játékvezető: Bognár Tamás Asszisztensek: Lémon Oszkár, Takács Gábor
Videoton FC: Tujvel - Szolnoki, Vaskó, Caneira, Hector - Mitrovics, U. Nikolics (Polonkai 61') - Oliveira (Gyurcsó 68'), Kovács (Perics 80'), Gosztonyi - Nikolics
Újpest FC: Balajcza - Kiss, Vasziljevics, Rajczi, Balogh (Kovács 64'), Remili, Pollák, Litauszki, Eninful  (Nagy P. 45'), Lipták (Vermes 46'), Mihajlovic
Gólszerző: Perics (88' és 89')
Sárga lap: Uros Nikolics (3'), Szolnoki (14'), Mitrovics (66') illetve Vasziljevics (22'), Lipták (29') Pollák (44' és 58') Rajczi (73')
Kiállítva: Caneira (18') illetve Pollák (58')

Szép napsütéses időben kezdődött el a 2011-12-es bajnokság utolsó Vidi-meccse. Az Újpest elleni találkozó egyetlen tétje az volt, hogy vajon sikerül-e gólt szereznie Nikolicsnak.

Az első percekben nagy nyomás alá helyeztük a hazai

Fordulás után nem sokat változott a játék képe, valamivel többet birtokolta a hazai csapat a labdát, de helyzetig nem jutottak el a lila-fehér mezben játszó játékosok. A találkozó 58. percében Pollák is mehetett zuhanyozni, miután begyűjtötte második sárga lapját. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy hosszú sérülését követően a 61. percben újra pályára lépett Polonkai Attila.

Fantasztikus tavaszi szezont produkáltunk, 15 bajnoki meccsből 13-at megnyertünk. 66 pontot szereztünk a bajnokságban, ennyit csapatunk még sosem gyűjtött össze - még ha a 2 pontos rendszerben szerzett pontokat a mostani 3 pontos rendszer szerint számoljuk, akkor sem. Szép volt fiúk, hajrá Vidi!

Szerző: Wéninger Ákos

További hírek