IGAZOLÁS

George Dobson a következő szezontól a Fehérvár FC játékosa!

Július 1-jén csatlakozik csapatunkhoz a nagy munkabírású angol középpályás.

Aláírta 2024. július 1-től érvényes szerződését klubunkhoz George Dobson. Az angol középpályás 1997. november 15-én született, fiatal játékosként az Arsenalban és a West Ham Unitednél tanulta ki a labdarúgás alapjait, majd Walsall, a Wimbledon, a holland élvonalban szereplő Sparta Rotterdam és a Sunderland játékosa volt, mielőtt a szintén nagy múltú londoni Charlton Athletic együtteséhez igazolt. A Charltonnál igazi közönségkedvenc és csapatkapitány lett szenvedélyes és hasznos játéka miatt, az elmúlt két és fél szezonban 130 meccset játszott eddig, ezeken 5 gólt szerzett és 7 gólpasszt is kiosztott. A 2021/2022-es szezon után az év játékosa lett a klubnál, a 2022/2023-as idényt követően a második helyen végzett a szavazáson.

Klubunk minden feltételben megegyezett az elmúlt napokban George Dobson klubjával az azonnali, februári átigazolással kapcsolatban, azonban a londoni klub az utolsó pillanatban visszalépett az üzlettől, a középpályás így július 1-jétől lesz majd klubunk játékosa.

“Ezúttal pontos értesülései voltak az újságíró kollégáknak ezzel az átigazolással kapcsolatban, egészen vasárnapig úgy tűnt, hogy George Dobson csatlakozni tud hozzánk a február 14-i határidő előtt. Jelenlegi klubja az utolsó utáni pillanatban azonban visszalépett az átigazolástól, annak ellenére , hogy a felek írásban leegyeztetettek minden feltételt, a fiatal középpályás családjával már a költözést, klubunk pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokat és papírmunkákat szervezte. Sajnáljuk, hogy így alakult, George-ot várjuk a nyári felkészülés során, csapatunk középpályáját pedig Sigér Dáviddal véleményünk szerint így is sikerült olyan módon megerősítenünk, hogy bizakodóan tekintsünk a szezon hátralévő része elé” - mutatott rá a részletekre a Vidi ügyvezetője, Balogh Attila.

Szerző: fehervarfc.hu

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek