BARTOSZ GRZELAK

"Evés közben jön meg az étvágy"

Csapatunk Puskás Akadémia FC elleni idegenbeli bajnoki mérkőzése pénteken 20 órakor kezdődik a Pancho Arénában.

“Tudjuk, hogy a Puskás Akadémia amikor a legjobb teljesítményét nyújtja, nagyon erős ellenfél bárki számára. Számos kiváló egyéni képességekkel rendelkező játékosa van, akik képesek meccseket eldönteni. Legutóbb egy nagyon jó mérkőzést játszottak a Ferencváros ellen, tiszteljük őket, de mi is komoly célokkal utazunk a pénteki bajnokira. Elértük a 40 pontot, és ahogy szokták mondani, evés közben jön meg az étvágy. Az is fontos, hogy milyen helyezésről álmodsz, de még fontosabb, hogy milyen munkát végzel el napról napra. Voltunk fent és lent is a szezon közben, de a célunk az, hogy a pozitív dolgainkat fenntartsuk. A játékosok keményen edzenek, jó az atmoszféra a csapaton belül, minden meccsen jól dolgoznak a srácok, meglátjuk, ez mire lesz elég a szezon végén” - nyilatkozta Bartosz Grzelak.

Vezetőedzőnk a magyar válogatott keddi, Koszovó elleni mérkőzését a Puskás Arénában tekintette meg, amiről szintén megosztotta gondolatait szurkolóinkkal.

“Hihetetlen atmoszféra volt a stadionban, látszik, hogy a magyar emberek mennyire büszkék a válogattjukra, nagyon jól éreztem magam a mérkőzésen. Azt gondolom, Tóth Balázs számára is remek tapasztalat volt a válogatottnál töltött időszak és nagy teljesítmény részéről, hogy kiérdemelte a meghívót. Sosem adnék tanácsokat egy szövetségi kapitánynak, de hiszek abban, hogy Bazsi a jövő játékosa a magyar labdarúgásban. Meglátjuk, mikor jön el az ő ideje a válogatottnál, de az biztos, hogy eddig nagyon jó szezon van mögötte.”

Szerző: Óházy Bálint

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek