INTERJÚ

Elek Bence jó játékkal, gólokkal hívná fel magára José Gomes figyelmét

Fiatal csatárunk jól érzi magát a Vidiben, ahol minden feltétel adott a labdarúgók számára a fejlődéshez.

Elek Bence tavaly az NB II-es Putnok csapatában szerepelt kölcsönben, az idei szezonban visszatért a Vidihez, és a második csapatban igyekszik hétről hétre jó teljesítményt nyújtani, hogy felhívja magára José Gomes figyelmét. Legutóbb a Rákosmenti KSK elleni mérkőzés utolsó perceiben szerzett gólt, mellyel a Vidi II pontot rabolt a fővárosból.

- Az előző szezonban Putnokon szerepeltél kölcsönben, hogy ment a játék?

Az első félév mindenképp sikeresnek mondható, rúgtam három gólt, és több gólpasszt is kiosztottam. Stabil tagja voltam a csapatnak. Sajnos aztán tavasszal nem csak a Putnok teljesítménye maradt el a várakozásoktól, hanem az enyém is. Összességében felemás érzéseim vannak a legutóbbi szezonommal kapcsolatban, többet vártam magamtól.

- Nyáron aztán visszatértél a Vidihez, és az NB III-as második csapatban szerepelsz. Hogy érzed magad?

Kiváló munkát végeztünk el a nyáron, és úgy gondolom, hogy egy sikerre éhes, fiatal, de nagyon motivált csapatba kerültem. Jól érzem maga, minden feltétel adott ahhoz, hogy jól szerepeljünk.

- Milyen célokkal érkeztél vissza Székesfehérvárra?

Szeretnék még tovább fejlődni, és ahogy mondtam, ehhez itt minden feltétel adott. Igyekszem olyan teljesítményt nyújtani, amelyre az első csapat szakmai stábja is felfigyel, hiszen a célom, hogy stabil NB I-es labdarúgó váljon belőlem.

- Mit gondolsz, hol végezhet szezon végén a Vidi II a bajnokságban, illetve mit vársz magadtól idén?

Még csak néhány forduló telt el a bajnokságból, egyelőre nehéz lenne bármit is megjósolni. Az biztos, hogy nagyon fiatal a csapatunk, az átlagéletkor 20 év körül van. De ahogy mondtam, mindenki nagyon motivált, és éhes a sikerre, úgyhogy bizakodó vagyok. Magamtól pedig mi mást is várhatnék, mint sok gólt és gólpasszt, hiszen ez a két dolog az, ami a legfontosabb egy csatár életében.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek