dr. Mezey: Nincsen változás a célokban, az élen kell végezni

Vezetőedzőnk az újabb bajnoki évad feladatairól és elvárásairól beszélt honlapunknak.

Nincsen változás a célokban, az élen kell végezni! A szakmai feltételek részben adottak. Sajnos nem tudtuk azokat az átigazolásokat maradéktalanul végrehajtani, amelyeket elterveztünk. Ennek a prózai oka, hogy nincs pénz, millió-eurós összegeket kértek az általunk kinézett külföldi csatárokért, de bizonyos hazai játékosokért is. Ennyit mi nem tudunk fizetni. A bajnokság mellett még két versenyben vagyunk érintettek. Ezek közül a Ligakupában elsősorban a kevesebb játéklehetőséghez jutóké lesz majd a főszerep, itt célokat nem tűztünk ki. Ugyanakkor a Magyar Kupában szeretnénk a döntőbe kerülni.

- Várható-e a Siófok ellen egy új arculatú Videoton?

+ A bajnoki nyitányra nem tudom megcsinálni azt a váltást, amit terveztem, mivel a hozzánk kerülő játékosok sérülés és egyéb problémák miatt még mindig a beilleszkedés fázisában tartanak. A kezdőcsapatban viszont néhány helyen változást tervezek és a csapatjátékot is átalakítjuk egy kissé, de ez nem egyik napról a másikra következik majd be, vagyis idő kell még hozzá.

- Továbbra is a Debrecen a legnagyobb riválisunk a bajnokságban?

+ Igen, természetesen. Nekik jobban is sikerült ez az átigazolási időszak, nagyobb erőket tudtak mozgósítani. Természetesen az NB-I többi szereplőjét sem becsüljük le, de úgy gondolom az idén is köztünk és a Loki között dőlhet el a bajnoki cím sorsa.

További hírek