Dala Martin: "Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy bekerültem az U19-es válogatott szűk keretébe"

Csapatunk fiatal válogatott kapusa azt is elárulta, hogy rendkívül nehéz csoportba kerültek, de mindent megtesznek annak érdekében, hogy kiharcolják az Eb-részvételt. 

A múlt héten Telkiben edzőtáborozott az Eb-selejtezők elitkörére készülő U19-es válogatott, hétfőn pedig már Angliába utazott Szélesi Zoltán együttese. A mieink március végén ugyanis Angliában vívhatják ki az Európa-bajnokságon való szereplés jogát, a házigazda angolok, valamint Törökország és Izland ellen. Az U19-es csapat szűk keretében ott van a Vidi fiatal kapusa, Dala Martin is. 

"Nagyon örülök és büszkeséggel tölt el, hogy bekerültem a válogatott szűk keretébe. Egy hetet már Telkiben edzőtáboroztunk a bő kerettel, ekkor főleg a terhelésen volt a hangsúly, de taktikai elemeket is gyakoroltunk. Minden nap kettőt edzettünk, szóval volt időnk tisztességesen felkészülni az Eb-selejtező elitkörére. Nincsen könnyű ellenfél ebben a csoportban és az sem könnyíti a helyzetünket, hogy csupán egy csapat juthat ki a csoportból az Eb-re, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy mi legyünk az az egy csapat" - nyilatkozta honlapunknak Dala Martin. 

Az U19-es válogatott programja

Anglia-Magyarország
Walsall, március 22., szerda, 19:30

Törökország-Magyarország
St. George’s, március 25., szombat, 19:30

Magyarország-Izland
St. George’s, március 28., kedd, 19:30

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: molfehervarfc.hu

További hírek