Csak a stadionban, illetve a "neten" lehet jegyet venni!

A legutóbbi hazai Magyar Kupa-meccset alig több, mint ezer szurkoló látta. Duplázzuk meg a nézőszámot!

A kedd délutáni, Budapest Honvéd elleni MK-visszavágó előtt – miután a nemzeti ünnep munkaszüneti nap is – az ismert jegyárusító helyek közül, kizárólag a Sóstói-stadion pénztáraiban válthatják meg szurkolóink a belépőjüket.

Játékvezető: Iványi Zoltán

A kedden, 18 órakor kezdődő Magyar Kupa-negyeddöntőt a 2010-2011-es szezon egyik legjobb játékvezetője, Iványi Zoltán vezeti majd. A 35 éves, békéscsabai játékvezető dirigálta legutóbbi hazai Magyar Kupa-mérkőzésünket, a Szombathelyi Haladás ellen, szintén kedden, 18 órakor kezdődött találkozót is. Az akkori eredményt, a 3-0-t is szívesen fogadjuk!

A pénztárak 16 órakor, két órával a kezdéelőtt nyitnak majd, és a jegyek mellett továbbra is lehet bérleteket is venni: érdemes kiszámolni, még mindig megéri!

Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét az online jegyvásárlás lehetőségére is. Honlapunkon, az online jegyvásárlás menüpontra kattintva, kényelmesen, sorbaállás nélkül válthatják meg, akár kedvezményes belépőjüket is.

Szurkolóink közül jó néhányan, már délelőtt tíz órakor kilátogatnak majd a stadionba, hogy közösen vegyenek méltó búcsút a fájdalmasan fiatalon elhunyt Vehovszky Mártontól.

További hírek