Bravúros pontszerzés a Hungária körúton

Második csapatunk a listavezető MTK otthonából hozott el egy pontot.   

Remekül kezdtük a mérkőzést, hiszen Perics révén már a 8. percben megszereztük a vezetést. A télen Kaposvárról igazolt támadó több hazai védőt is becsapott a bal szélen, kiosztott egy kötényt, majd 12 méterről kilőtte a hosszú sarkot. Rögtön jöhetett volna a válasz, a 10. percben Könyves lépett ki a védők között, de Czirjék nagy bravúrral védett. Pár perccel később Kanta középre ívelését Frank fejelte kapura, de Czirjék kiütötte a labdát, ami viszont az ellenfélhez került és a közeli lövés után Molnárnak a gólvonalról kellett mentenie. A félidő második felében mindkét oldalon voltak helyzetek, de egy gólos vezetéssel mehettünk a szünetre.

A második félidőt a hazaiak kezdték jobban, az 57. percben egy szöglet után Kálnoki Kis egyenlített. A gól után kissé visszaesett a tempó, ami csak a mérkőzés vége felé pörgött fel ismét. A 80. percben óriási helyzet maradt ki, Baracskai lövését védte Hegedűs kapus, majd a kipattanót Molnár épphogy mellélőtte. A 3 perces hosszabbításban nyomott az MTK, de jól védekeztünk és megszereztük az egyik pontot.


"Gratulálok a játékosaimnak, ez a csapat diadala volt! Óriási bravúr az MTK otthonából pontot rabolni. A második félidőben ráadásul volt olyan időszak, amikor ellenfelünk fölé nőttünk a játékban. Összességében megérdemeltük az egy pontot, a játék képe alapján reális eredmény született" – mondta a vezetőedző a Vidi.hu-nak.

Szerző: Acsai N. Ferenc

További hírek