BL-selejtező: bérleteseknek 20% kedvezmény a jegyvásárlásra

Csapatunk 2015. július 22-én, szerdán 20:30-kor fogadja a walesi TNS együttesét. Szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, hogy elkerüljék a mérkőzés napi sorban állást!

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, csapatunkra a Bajnokok Ligája második selejtező körében a 2000-es évek abszolút walesi egyeduralkodó csapata, a The New Saints vár. Első bajnoki címűket 2000-ben szerezték, azóta összesen további nyolcszor hódították el a bajnoki trófeát (idén zsinórban negyedszer), valamint ötszörös kupagyőztesek, ebből a legutolsó két sikerük a legutóbbi két szezonra datálódik, sőt idén a Walesi Ligakupa is hozzájuk került. Bővebben ide kattintva olvashat a The New Saints együtteséről!

A BL első selejtező körében a feröeri bajnokot, a B36 Tórshavnt búcsúztatta a walesi alakulat 6-2-es összesítéssel. Idegenben, a 90. percben szerzett győztes góllal nyertek 2-1-re, míg a visszavágót simán húzták be hazai környezetben 4-1-re. A walesiek 31 esztendős támadója, Michael Wilde összesen négy gólt vállalt a hat gólból, ezzel pedig felhívta magára Bernard Casoni figyelmét is.

2015-ös tavaszi- vagy őszi bérlettel rendelkező szurkolóink 20% kedvezménnyel vásárolhatják meg belépőjüket a 2015. július 22-én 20:30-kor megrendezésre kerülő Vidi-TNS Bajnokok Ligája selejtezőmérkőzésre. Szurkolóinknak azt javasoljuk, hogy mindenképp elővételben vásárolják meg a belépőjüket, hogy elkerüljék a mérkőzés napi sorbanállást! A Sóstói Stadion kapui és a jegypénztárak a meccs előtt 2 órával azaz 18:30-kor nyitnak!

A fedett MOL-tribünre 1700 forintért, az I-J szektorokba pedig már 800 forintért juthatnak hozzá szurkolóink a kedvezményes belépőhöz, klubkártya kiváltása nélkül! Egy bérlethez egy jegyet tudunk kedvezményesen biztosítani. A jegy kizárólag a bérlettulajdonos nevére szólhat. Ezt a kedvezményt a piac téri VidiShopban (H-P 9.30-tól 12.30-ig, 13.00-17.00-ig), illetve a mérkőzés napján a Sóstói Stadion pénztárainál lehet igénybe venni, online jegyvásárlás során nem érvényesíthető.

Ne feledje, hogy akár az új, őszi szezonbérletet, akár a BL-selejtező mérkőzés belépőjét szeretné megvásárolni, akkor mindenképpen hozza magával a 2015-ös tavaszi- illetve őszi bérletét, hiszen csak annak bemutatásával tudja érvényesíteni a 20% kedvezményt.

Ahogy lenti táblázatunkban látszik, a MOL tribünre a 14 év alatti gyerekeknek kedvezményes árú jegyet szükséges vásárolni, a nem fedett szektorokba továbbra is 500 forintért válthatják meg belépőjüket. Az 500 forintos gyermekjegy online nem megvásárolható.

Jegyértékesítési helyszínek

- Sóstói Stadion (Csíkvári út 10.)
   Külső 2/A pénztár: a mérkőzés előtt két órával
- VidiShop (Piac tér 4.): hétköznap : 9:30-17:00 (ebédszünet:12:30-13-ig)
- Auchan: minden nap 08-20 óráig a vevőszolgálati pultnál
- Fehérvári Ajándékbolt (Tourinform iroda mellett): Székesfehérvár, Városház tér, Hiemer-ház, július 1. - augusztus 31.: Hétfő: Zárva, Kedd - Péntek: 9.00 – 18.00, Szombat, Vasárnap: 10.00 – 18.00 

Online ide kattintva vásárolhatja meg belépőjét 10%-kal olcsóbban!

Szurkoljon élőben a Vidinek a továbbjutásért, váltsa meg jegyét elővételben!

Klubunk csak névre szóló jegyet értékesít a hazai BL selejtező mérkőzésekre. Ez azt jelenti, hogy a mérkőzésekre belépő szurkolóknak a jegy megvásárlásakor meg kell adniuk nevüket, születési helyüket és születési idejüket.

Szurkolói buszok

Az útvonalak:

1. Köfém ltp- Zombori út- Budai út (Titeli)- Budai út,Fiskális út- Kisteleki út – Király sor,Géza út –Széna Tér- Várkörút- Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed  - Sóstói Stadion és vissza

2. Sajó utca - Sajó utca 102. – Rába_Bébic utca – Rába_Pityer utca - Száva utca - SZKG- Hosszútemető - Gellért utca- Piactér – Széchenyi út/ Református ált. iskola - Tóvárosi lakónegyed- Sóstói Stadion és vissza

Buszok indulása a Sóstói Stadionig 19:15-kor, vissza pedig körülbelül 22:30-kor. (Hosszabbítás esetén természetesen később) A buszok a Fehérvár Áruháznál nem állnak meg!

Gyereksarok

A szerdai BL-selejtező előtt is számos érdekes programmal, és ingyenes arcfestővel várjuk a meccsre kilátogató gyerekeket, családokat. A Gyereksarok a mérkőzést megelőzően két órával, 18:30-kor nyit, amely jó idő esetén a fedett lelátó előtti térköves területre települ ki A családbarát Gyereksarokban
ezúttal is a gyerekek kedvencével, Stoplival, a klub ifjúsági kabalájával lehet hangolódni a mérkőzésekre!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu