HOGY VAN?

Bíró Imre vezetőedző, és Kleinheisler László is meglátogatta Paudits Patrikot a kórházban

A Vidi II fiatal labdarúgója múlt héten, az első csapat edzésén szenvedett súlyos sérülést, csütörtökön operálta Dr. Abkarovits Géza.

Paudits Patrik, a Vidi II tehetséges támadója - aki a Vidi első csapatában is bemutatkozott ebben a szezonban, hiszen pályára lépett a Testvériség SE elleni Magyar Kupa-mérkőzésen - múlt héten súlyos sérülést szenvedett az első csapat edzésén. Egy rossz mozdulatot követően keresztszalag-szakadást szenvedett. Csütörtök hajnalban Dr. Abkarovits Géza megoperálta csapatunk futballistáját, a műtét jól sikerült. Körülbelül 3-4 nap múlva engedik haza a kórházból, utána több hónapos rehabilitáció következik.

     
   
  A csapattársak is üzentek a súlyos sérülést szenvedő Paudits Patriknak.  
     

"Nagyon szomorú vagyok, ugyanis óriási lehetőség kapujában álltam, amikor ez a súlyos sérülés történt velem. Jól ment a játék a második csapatban, az első két bajnokin két gólt szerzetem, bemutatkozhattam a Vidi első csapatában is, és úgy éreztem, Joan Carrillo is lát bennem fantáziát. Az elmúlt hetekben több alkalommal is részt vehettem az első csapat edzésein, és az Ajka elleni Ligakupa-meccsen is lehet, hogy kaptam volna bizonyítási lehetőséget. Most körülbelül 8-9 hónapot kell kihagynom, de nagyon eltökélt vagyok, és mindent megteszek annak érdekében, hogy még erősebben térjek vissza a pályára. Sokan meglátogattak a kórházban, Büki Baltazár pedig, akit idén februárban operáltak ugyanilyen sérüléssel, sok hasznos tanáccsal látott el, és tartja bennem a lelket - ő tényleg tudja, milyen nehéz napokon vagyok túl, és, hogy még milyen kemény időszak vár rám" - nyilatkozta honlapunknak Paudits Patrik.

Pénteken kora délután Bíró Imre vezetőedző - aki ezekben a napokban az U21-es válogatott kapusedzőjeként is tevékenykedik - valamint Kleinheisler László is meglátogatta Pauditsot a kórházban.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek