Ajándék a szurkolóknak a ZTE-meccsen

Itt a Vidi tavaszi kiadványa, amit a játékosok is szívesen forgattak a kezdés előtt - benne a hivatalos 2010-11-es csapatposzterrel!


Nincs ez másként a 2010-11-es bajnokság célegyenesét köszöntő, az eddig megtett út legfontosabb állomásait összefoglaló kiadvány esetében sem. Szurkolóink számára a legbecsesebb minden bizonnyal a kétoldalas, kivehető poszter lesz, de nem lehet panasz az „olvasnivalóra” sem.

Vezetőedzőnk, dr. Mezey György az előttünk álló feladatokról beszél, míg nyilatkozó játékosaink, Lipták Zoltán, nagy Dániel és Marko Andics a megnyert meccseken szerzett önbizalommal várják a jövőt.
Az olvasók bepillantást nyerhetnek utánpótlás-csapataink munkájába, és láthatják azt is, a Videoton FC számára a futball nem „csak” egy játék.

Interjút olvashatnak Hartyáni Gáborral, a „nagyokhoz” hasonlóan listavezető Videoton FC II vezetőedzőjével, Gellei Imrével szakmai partnerünk, a Puskás Akadémia vezetőjével, és bepillantást nyerhetnek utánpótlás-csapataink munkájába. Megismerkedhetnek a leglelkesebb hölgyszurkolókkal is, és gondoltunk a számok, kuriózumok kedvelőire – mielőtt kézbe veszik, megkaparintják a lapot, tippeljenek, ki a legmagasabb a csapatból, kinek van a legnagyobb lába?

A játékos kedvű szurkolókat a Vidi-kvíz szórakoztatja, azok számára pedig, akik Vidi-kötődésüket a mindennapokban is látni, sőt láttatni szeretnék, a közösségi oldalainkat, valamint a VidiShopot és a webshopban is kapható vidis terméket ajánljuk.

Szerző: Kopa Rajmund

További hírek