A Zentai nyerte a Videoton FC Kupát

Egyesületünk tornájának nyitónapján Székesfehérvár általános iskoláinak első osztályos tanulói léptek pályára.

Remek hangulatban, kitűnő mérkőzésekkel telt a Videoton FC Kupa nyitónapja, melyen 13 székesfehérvári általános iskola csapata állt rajthoz. Az első osztályosok tornáját végül a Zentai úti Általános Iskola nyerte, miután a döntőben 3-1-re legyőzte a Tóvárosi Általános Iskola együttesét. A bronzmeccsen a Németh László Általános Iskola tanulói örülhettek, míg a negyedik helyet az István király Általános Iskola nebulói szerezték meg.
A tornáról egyébként senki sem távozott üres kézzel, az iskolák oklevelekkel, Vidis ajándékokkal és labdákkal gazdagodtak, a fiatalok pedig a meccsek után egy hatalmas csokihalmon osztozhattak. Egyesületünk szakemberei szerint már az első nap igazolta, hogy érdemes volt útnak indítani a tanintézmények tornáját.

- Rengeteg olyan tehetséges gyereket figyelhettünk meg, akik eddig nem sportoltak rendszeresen. Őket szeretnénk a jövőben a Vidiben látni, beszélgettünk is a szülőkkel erről, akik nagyon örültek a lehetőségnek. A Videoton Kupa remek alkalom a gyerekeknek a mozgásra, a tehetséges fiatalok pedig klubunk soraiban folytathatják a futballt - árulta el Szabó József.

A Videoton Kupa október 6-án a második osztályosok tornájával folytatódik a Sóstói Stadionban, a részletes programot itt tekinthetik meg.

U-7

Szerző: Németh Zoltán

További hírek