GYEREKBLOG

A Vidi öltözőjében jártam 20 - gyerekblog

Vidi-rajongó gyerekek által vezetett blogunk huszadik bejegyzésében Ódor Marcell osztja meg a Honvéd elleni bajnoki mérkőzésen átélt élményeit.

Sziasztok, Kedves Vidi-rajongók!

Én először is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy találkozhattam a „Nagy csapat” játékosaival, és élőben láthattam az öltözőjüket. Egy keddi napon az apukámat felhívták telefonon a Viditől, hogy a Honvéd elleni meccs előtt bekukkanthatok pár percre az öltözőbe.

Na, én ettől kezdve nagyon izgultam, és alig vártam a mérkőzés napját. Előtte való este már alig tudtam elaludni, kíváncsi voltam, hogy milyen lesz a találkozás. Számomra ez nagyon nagy dolog, mert én is focista szeretnék lenni, és a kedvenc csapatom a Videoton.

Izgatottan érkeztem meg apuval Sóstóra, ahol a szervezők nagyon kedvesen fogadtak. Apró ajándékkal is készültem, mivel vendégségbe, nem illek üres kézzel menni. Stoplival a játékos kijáróban találkoztam, és vele mentem be, remegő lábakkal, az öltözőbe. Elsőként Juhász Rolit és Kokót pillantottam meg. Sok szeretettel fogadtak. Nagyon boldog voltam, hogy Rolival találkozhattam, mert Ő a kedvenc játékosom, és egyik példaképem. Jött a további meglepetés, amire nem is számítottam, ajándékot vehettem át Kokótól. Én is átadtam a saját készítésű piros-kék színű karkötőket, személyesen Rolinak, Kokónak, Nikónak, Fejes Andrisnak, és Brachinak. Mivel a bemelegítéshez készülődtek, a többieknek nem sikerült kiosztani, remélem a tolmács bácsitól megkapták a többiek. Ezután készült közös fotó Stoplival, Juhász Rolival és Kokóval.

Nagy öröm volt számomra, hogy Juhász Roli levelemet elolvasta. Válaszként, a Tőle kapott ajándék, a csapattal való nagy találkozás, az eddiginél is nagyobb lelkesedést adott a focihoz, ami remélem, segíti az álmom megvalósulását, és pár év múlva sok-sok kemény edzés, és kitartás után én is a nagy csapat tagja lehetek.

A mérkőzést is végig izgultam, nagy lelkesedéssel követtem az eseményeket. Sajnáltam Simon Ádámot, hogy sérülése miatt le kellett cserélni, pedig jól játszott. Nikó veszélyben tartotta a Honvéd kaput, de sajnos Kemenes a helyén volt, ám Kokó lövését nem tudta már védeni, a lövése a hálóban kötött ki, mellyel nyertünk 1:0-ra.

További eredményes szereplést kívánok a Csapatnak!

Hajrá Vidi!

Ódor Marcell

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek