MR. X

A titok, ami sosem létezett

Vajon a drukkerek tényleg lelepleztek egy titkos próbajátékost egy közösségi portálra kikerült fényképen?

Bozso, Mr. x alias Dr. Gyarmati Erik, Oliveira,
Mitrovics, Hector, Caneira, Sándor György

Az elmúlt héten, a szlovéniai edzőtábor idején került ki egyik játékosunk Facebook adatlapjára egy fénykép, amely egy hangulatos kávézó teraszán készült. A képen az éles szemű szurkolók azonnal felfedeztek valakit, akiről aztán a szurkolói fórumokon gyorsan elterjedt az a feltételezés, hogy ő bizony egy "titkos próbajátékos" lehet. Eljött a leleplezés ideje, ismerkedjenek meg a szurkolók Mr. X-ével, dr. Gyarmati Erik csapatorvossal:

"Hallottam én is arról, hogy különböző internetes fórumokon a szurkolók azt hitték, hogy a személyemben egy titkos próbajátékosra bukkantak. Megmondom őszintén, jót mosolyogtam ezen, amikor először hallottam, de persze az egómnak jót tesz, ha a drukkerek úgy ítélik meg, hogy ránézésre akár profi focista is lehetnék." - mondta honlapunknak nevetve Dr. Gyarmati Erik, akinek ez már a második edzőtábora volt a Vidivel, hiszen a téli, spanyolországi edzőtáborban is ott volt a csapattal.

Klubunk csapatorvosa, Dr. Gyarmati Erik.

Gyarmati doktor egyébként a tavaszi szezon szinte valamennyi NB I-es bajnokiján ott ült a kispadon - mint a csapat egyik orvosa -, idén nyártól pedig ő az orvosi team vezetője.

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek