JEGYINFORMÁCIÓ

A szezonzáróra a C és D szektorokba 500 forintért lehet belépőt vásárolni

Belépőt online, a VidiShopban, a Vidi Múzeumban, a Petőfi Kultúrtanszéken és a Tourinform Jegyirodában is lehet váltani. A jegyeket javasoljuk, hogy elővételben - személyesen vagy online - vásároljátok meg, így elkerülhetitek a meccsnapi sorban állást.

Május 18-án, szombat délután 17:45-kor csapatunk a DVTK-t látja vendégül a Sóstói Stadionban. A szezonzáró bajnokira már meg tudjátok vásárolni a belépőtöket. Legyen ott minden Vidi-szurkoló a lelátón, biztassuk a játékosokat együtt az első perctől az utolsóig, hogy győzelemmel búcsúzhassunk el a 2023/2024-es idénytől!

A mérkőzésre Székesfehérvár MJV Önkormányzata döntése alapján a belépők 500 Ft-ba kerülnek a C és a D szektorokba. Az A szektorokba a jegyárak változatlanok.

Személyes adataitokat sem az online, sem pedig a személyes jegyvásárlás alkalmával nem kell megadnotok. Kérjük, hogy a kedvezményes jegyre jogosító okmányokat tartsátok magatoknál a stadionba való belépésnél!

VidiShop nyitvatartás: szerda, péntek 10:00-17:30 (ebédszünet: 13:00-13:30).

A Jegymester Kft. online jegyvásárlás esetén jegyenként 399 Ft-os kezelési költséget számít fel (az 500 Ft-os jegyekre a kezelési költség 199 ft). Az online jegyvásárlásról és a regisztrációról további információkat a Jegymester oldalán, ide kattintva érhetsz el.

Jegyárak

A C és D szektorokba, elővételesen személyesen, online és a helyszínen is 500 Ft-ba kerülnek a jegyek. Az A szektorokba a megszokott módon és áron vásárolhattok jegyeket. Erről bővebben ide kattintva olvashattok.

14 év alatti gyermekek számára elővételben a jegyértékesítési pontokon a D1, D2, D3, illetve RBD szektorokba 200 forintos belépők válthatók, mérkőzésnapon a helyszínen a jegyek 500 forintba kerülnek. 14 év alattiak számára online és a Jegymester Kft. partnerirodáiban nem lehetséges a 200 forintos jegyvásárlás. Egy vásárló maximum két darab gyerekjegyet igényelhet. A gyerekjegy vásárlása alkalmával, valamint meccsnapon a beléptetőkapuknál a belépési jogosultság ellenőrzésre kerül!

Mozgáskorlátozott szurkolóink számára elővételben és mérkőzésnapon a helyszínen is egységesen 200 forintba kerülnek a jegyek. Mozgáskorlátozottak kísérői is 500 Ft-os jegyet tudnak váltani a C és D szektorokba.

Felhívjuk figyelmedet arra, hogy az RBD szektorban a csapatot buzdító ultracsoport állva szurkol és különböző szurkolói kellékeket használ mérkőzés közben (zászlók, drapériák), így a jegyvásárlásnál ezt kérjük vedd figyelembe.

A vendégjegyek ára online elővételben, valamint meccsnapon a helyszínen is megegyezik a 4-es kategóriás hazai jegyárainkkal, a DVTK szurkolói is 500 ft-ért tudják megvenni a belépőjüket.

Jegyértékesítési pontok és nyitvatartási idők

Helyszín Cím Nyitvatartás
VidiShop 8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.
Szerda, péntek:
10:00 - 17:30
ebédszünet: 13:00 - 13:30
Tourinform Jegyiroda 8000 Székesfehérvár,
Oskola u. 2-4. (Hiemer-ház)
Hétköznap: 9:00 - 18:00,
szombat
10:00 - 16:00
Petőfi Kultúrtanszék

8000 Székesfehérvár,
Arany János utca 22.

Hétköznap: 12:00 - 18:00

Vidi Múzeum

8000 Székesfehérvár,
Csíkvári út 10.

Kedd - péntek: 9:00 - 17:30
szombat: 9:00 - 19:00

Internet Fehérvár FC - DVTK online jegyvásárlás itt!

Javasoljuk nektek, hogy jegyeiteket lehetőség szerint online váltsátok meg, így elkerülhetitek a sorban állást, és kényelmesen, bármikor hozzájuthattok a belépőitekhez, akár a meccs napján is.

A Jegymester Kft. ügyfélszolgálata szurkolóink kérdéseit az online jegyvásárlással kapcsolatban az alábbi e-mail címen fogadja: info@jegymester.hu
Egyéb jegyvásárlással kapcsolatos kérdéseiteket pedig a jegy@proalbaregia.hu e-mail címre tudjátok elküldeni.

Székesfehérváron az IBUSZ utazási irodában, országosan több, mint 50 Jegymester-partnerirodában kaphatók a Vidi-jegyek (a teljes listát ide kattintva olvashatod).

Várunk május 18-án is a Sóstói Stadionba!

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: fehervarfc.hu

További hírek