A Miskolci Rendőrkapitányság tájékoztatója Vidi-szurkolók részére

Több fontos szurkolói információt is eljuttatott honlapunknak a miskolci rendőrség, melyet most változtatás nélkül közlünk.

Tájékoztató vendégszurkolók részére

Mérkőzés: DVTK- Videoton FC

Időpont: 2015. április 19. vasárnap 14.00 óra

Helyszín: Miskolc, Andrássy út 61. DVTK stadion

Felhívjuk mindenkinek a figyelmét, hogy a beléptető rendszer alkalmazása, illetve a szigorú csomag-és ruházatátvizsgálás miatt, a beléptetés esetlegesen lassabban fog történni. Ezért kérjük a szurkolókat, időben induljanak el a mérkőzésre. Aki nem érkezik időben, annak a szervezők és a rendezők nem tudják garantálni a bejutást a mérkőzés kezdetéig. 

A beléptetéskor a biztonsági személyzet különös gondot fog fordítani a pirotechnikai eszközök vizsgálatára. Felhívjuk a szurkolók figyelmét a jegyeken szereplő adatok ellenőrzésére, ugyanis a biztonsági személyzet és a rendőrség különös figyelmet fog fordítani fiktív adatok kiszűrésére.

A stadionban a kapunyitás vasárnap 13.00 órakor fog történni, tehát ettől az időponttól érkezhetnek a szurkolók!

A közúton érkező szurkolók figyelmébe:

Kérjük, hogy az M30-as autópálya Miskolc-Dél lehajtójánál (Budapest felől az első lehajtó) hajtsanak le a gépjárművel érkező szurkolók. A miskolci gyűjtőponttól 13 óra 00 perctől lesz folyamatos, szervezett rendőri kísérés a stadionig, illetve mérkőzés után vissza az autópályáig.

 

                                                                                                        Miskolci Rendőrkapitányság

Szerző: Wéninger Ákos

Fotó: vidi.hu

További hírek