A második helyen telel a Vidi

Véget ért az OTP Bank Liga 2017-18-as szezonjának őszi fele, csapatunk három ponttal van lemaradva a listavezető FTC-től.

19 fordulót bonyolítottak le az OTP Bank Liga 2017-18-as kiírásának őszi idényében. A Vidi a július 15-i nyitó kör óta mindössze háromszor szenvedett vereséget és 5 döntetlen mellett 11-szer hagyta el győztesen a játékteret. Az így megszerzett 38 pont - amely néggyel több mint tavaly télen - őszi második helyet ért.

Csapatunk augusztus 27-én, a Ferencváros 3-1-es legyőzésével állt élre a tabellán (pedig ekkor eggyel kevesebb lejátszott mérkőzésünk volt, mivel a paksi összecsapásunkat elhalasztották), majd a 14. forduló kivételével folyamatosan az első helyen tartózkodtunk egészen az utolsó őszi fordulóig, amikor beelőzött az FTC.

A Vidiben az ősz folyamán 22 különböző játékos lépett pályára bajnokin. A legtöbbször kapusunk, Kovácsik Ádám játszott - az összes percet a pályán töltötte -, majd Nego és Stopira (18-18) következik. Házi gólkirályunk a tíz találattal álló Lazovics, akit kilenccel Scsepovics követ.

A fehérvári szurkolók tétmérkőzésen legközelebb február 24-én láthatják pályán a csapatot, amikor a Vasas látogat a Pancho Arénába.

Drukkereinknek köszönjük az egész éves, kitartó biztatást!

Szerző: Guber Péter

Fotó: vidi.hu

További hírek